Новость из категории: Статті

Смак подорожі

Затишне життя. Що для Вас воно значить? Комфортна кімната, гарячий чай та улюблені книги? Відповідей є багато. Велике різномаїття факторів визначає вибір людини. Та не можна не помітити однієї закономірності. Поки хтось закутавшись в плед читатиме книжку, сидячи на зручному дивані, інший переживатиме яскраві емоції вдихаючи свіже гірське повітря у лісі. Всі ми різні і це природньо. Та інколи так хочеться відкинути рутину щоденної реальності, та зробити щось незвичне, несподіване, емоційне! Люди які відкрили для себе романтику подорожей, значно покращують свій рівень життя.

Адже що є наш настрій, наш потенціал, як не результат наших вчинків та звичок! Розширяючи наш життєвий досвід у подорожах, ми вчимось мислити маштабніше, і навіть повернувшись у щоденну рутину перетворюємо її згідно власних бажань. Їдучи в незвідані місця ми починаємо мислити менш шаблонно, частіше виникають нестандартні ідеї та плани. Сучасні лікарі говорять про тривожну тенденцію нашого суспільства, брак рухової активності. Адже розростання інтернет-технологій, що зробило значний стрибок в останньому столітті, приводить до сумних наслідків. Для все більшої кількості людей гіподинамія, що виникає при зменшенні фізичної активності до мінімуму, призводить до серйозних проблем зі здоровям. Наша серцево-судинна система, для нормального функціонування потребує активного життя! Ми не створені для сидіння біля гаджетів. І навіть якщо цей світ захоплює нас красивими картинками, цікавими іграми, то чи саме це Ви хотіли б пригадати в похилому віці? Як ви сиділи на дивані і грали в гру, потім спілкувались з красивою дівчиною, далі дивились фільм? Що з цього є реальним? Ну, напевно хіба дівчина з якою ви спілкувались. А якби це був спогад як Ви її тримали за руку сидячи біля вогнища в горах? Життя є повне відчуттів та вражень, тож якщо в Вас є така можливість, насолоджуйтесь його красою! Зараз багато людей на запитання, як вони відпочивають від роботи, відповідають що ходять в спортзали, що дозволяє їм підтримувати фізичну форму, і це безперечно є добре. Ще одним кроком, який оздоровлюватиме Вас фізично та психологічно може стати звичка подорожувати.
 
Ваші діти не відриваються від планшетів та ігрових приставок? Покажіть їм, що за вікном є не лише пісочниця та розбиті качелі. Дайте їм можливість поїхати з Вами далі. Побачити, відчути та пережити красу дикої природи. І цей досвід ввійде в їх світобачення. З чого починається подорож? Дорога в тисячу миль, починається з одного кроку, стверджує стародавня китайська приповідка. І першим кроком є навіть не вихід за поріг будинку. Ні! Першим кроком є ідея, поклик. Виникає бажання щось змінити, чи нас запрошують приєднатись до поїздки, а може ми давно мріяли поїхати на цей водоспад, у це місто, чи точку на карті? Відкинемо умовності, ідеї виникають у несподіваний момент, і ми вирішуємо надати шанс мрії здійснитись, чи не перетинати зони комфорту. Наступним кроком є власне перехід до дії. Плануйте, деталізуйте, уявляйте подорож. Тоді мрія почне ставати реальністю. Вони здійснюються частіше, якщо їх здійснювати.
 
Якщо Ви твердо вирішити вирушити в подорож, добре продумайте що саме знадобиться у ній. Піший похід?Підняття на гору? А може це велотур? Визначайтесь і з насолодою поринайте в підбір необхідних речей. Особисто мені подобається цей процес, пишеш список, складаєш речі, і відчуваєш що твоя мрія вже почала здійснюватись.Можете скласти список спорядження. Варто звернути увагу на деталі, адже воно буде складовою успішної подорожі, та не раз знадобиться і потім. Допоможе Вам у цьому широкий асортимент якісного спорядження для подорожей та туризму у інтернет-магазині Nevdoma


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости