Новость из категории: Новини

Сім’я глухівчан віддала свої заощадження шахраям.

У Глухові працівники поліції розшукують двоє шахраїв, які представившись соціальними працівниками, виманили у господарів 3450 тис. гривень. До Глухівського відділу поліції, звернувся 85- річний мешканець міста Глухова із заявою про те, що у їхньої сім’ї під приводом обміну грошей чоловік та жінка виміняли 3450 тис. грн. Працівники поліції, виїхавши на місце події, встановили всі обставини події.. Як виявилось, до пенсіонерів завітали невідомі чоловік та жінка, нібито працівник соціального захисту, та запропонувала обміняти старі гроші на нові. Так як бабуся з дідусем поважного віку, живе у двох – їм часто допомагають соціальні працівники, тому і не виникло жодних сумнівів, що їх можуть ошукати. Не вагаючись, пенсіонери віддали псевдопомічникам всі свої заощадження, котрі збирала для своїх витрат. Зрозуміли вони, що стали жертвою шахраїв лиш тоді, коли невідомі залишили їхній будинок, і стареньки почали роздивлятись нові заощадження і на одній зі сторін купюри була написано «Це не гроші, це приколи!» За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 кримінального кодексу України (Шахрайство).

Працівники поліції вживають всіх заходів по встановленню зловмисників. Прикмети жінки: на на вигляд 30 – 35 років, середньої тілобудови; зріст 165-170 см; волосся світле, короткої довжини скоріш за все парик, мала при собі окуляри та жіночу сумку блакитного кольору, одягнета в куртку коричневого кольору. Прикмети чоловіка: на вигляд 40-42 роки, зріст приблизно 170 см середньої тіло будови, одягнений в чорному капелюсі, куртка темного кольору (зимова), розмовляв на суржику. Поліція звертається до небайдужих громадян з проханням повідомляти поліцію за телефоном «102» у разі отримання будь-якої інформації.
 
Анонімність гарантуємо. «Поліція наголошує не довіряти незнайомцям. Перевіряти документи у осіб, які представляються працівниками різних служб, тому як користуючись довірою, досить часто шахраї вигадують різні способи та забирають у літніх людей останні заощадження. Будьте уважними та остерігайтесь шахраїв!»
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости