Новость из категории: Інформація

Сумський рибоохоронний патруль нагадує, в області триває заборона на лов риби на зимувальних ямах

З 1 листопада до кінця зимувального періоду в Сумській області заборонений будь-який вилов риби на зимувальних ямах. Наказом Управління Державного агентства рибного господарства у Сумській області від 23.10.2017 № 42-ОД на території Сумської області визначено перелік зимувальних ям області (з повним переліком зимувальних ям можна ознайомитись на сайті Держрибагентства України).

На території Глухівського району зимувальні ями знаходяться: - акваторія р.Єсмань в районі с.Іоніно, площею 0,05 га; - акваторія р.Єсмань в районі с.Перемога, площею 0,03 га урочище «Рудовщина»; - акваторія р.Клевень в районі залізничного мосту с.Студенок, площею 0,07 га За порушення правил рибальства на зимувальних ямах передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.
 
Шановні читачі, якщо ви не байдужі до нашого довкілля та бажаєте зберегти природні ресурси разом з нами, при виявленні незаконного вилову риби терміново повідомляйте на «гарячу» лінію Сумського рибоохоронного патруля: (096) 83-82-570 та всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52–50.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости