Новость из категории: Новини

Новини коротко

На шляху до історико - культурного центру

За ініціативи міського голови Мішеля Терещенка та керівника Центру соціокультурного проектування Міжнародного товариства прав людини М. М. МОСУНОВА, у межах розробки та реалізації міжнародного проекту «Сприяння сталому розвитку міста Глухова як європейського центру урбанізації культурно-історичного та природно-ландшафтного регіону» створено робочу групу з питань розвитку Глухова як історико-культурного центру України. До неї, окрім міського голови та низки посадовців, увійшли такі знані історики та краєзнавці, як Віктор ЗАЇКА, Валерій БЄЛАШОВ, Валерій БОРИСЕНКО, Микола ГУРЕЦЬ. У рамках реалізації згаданого проекту відбулося й засідання «круглого столу».

За інформацією Оксани ДРУПП
 
Обговорили бюджет- 2018

Голова ГлухІвськоЇ РДА Вікторія СОКОЛ обговорила проекти місцевих бюджетів на 2018р. з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, сільськими та селищними головами та іншими компетентними особами, розглянувши в т. ч. і питання утримання бюджетних установ соціальної сфери. .

За інформацією glh.sm.gov.ua

Відремонтовано дорогу Шостка - Кролевець

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Сумській області, завершено ремонт територіальної автодороги Т-19-07 Шостка – Кролевець, зокрема відремонтовано дорожнє полотно, нанесено дорожню розмітку, встановлено необхідні дорожні знаки. За інформацією sumynews.com

В останню путь

Минулої суботи,16 грудня, у Кролевці відбулося поховання місцевого мешканця, військового 58 бригади ВСУ Олександра ТЕРЕЩЕНКА, який загинув при виконанні бойового завдання в зоні АТО. На сумному заході зі словами співчуття до рідних та близьких загиблого звернулися керівник району та заступник міського голови, відзначивши, що пам’ять про нього повинна бути вічною, оскільки він захистив свою країну ціною власного життя.

За інформацією krl.sm.gov.ua


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости