Новость из категории: Статті

Чи перейшов Андрій Деркач до «Батьківщини»?

На своїй сторінці в соцмережі міського голови Мішеля Терещенка з’явилась інформація під назвою - "Одіозний регіонал Андрій Деркач вступив до «Батьківщини»?

Далі згідно тексту:

 

- Якщо б корумпована українська політична система не була основною причиною наших страждань, бідності, війни та вбивств, кричущої несправедливості, а також такої величезної кількості брудних дискредитацій, можливо, я б просто розсміявся над цією новиною!

Місяць тому, 12 січня 2018 року, я заявив в ефірі EXPRESSO TV", що класичним зрадником я вважаю одіозного регіонала Андрія Деркача, який голосував за диктаторські закони, а зараз засідає у ВРУ в якості народного депутата від Сумської області (Глухів). В свій час, він примудрився зрадити кожного українського президента, починаючи з Кучми (на користь Ющенка), потім - зрадив Ющенка, організував перемогу Януковичу, а на наступний день після втечі Януковича - розхитуючи партію регіонів, швидко приєднався до Порошенка.

Так ось, я пожартував, що тепер Деркач може так само зрадити Порошенка та перебігти до політичної партії Юлії Володимирівни.

Звісно, тоді я не уявляв, що мої слова виявляться пророчими...

Але сьогодні партійцям Сумської організації «Батьківщини» стало відомо про включення Деркача до їх команди.

Колишнього регіонала легко зрозуміти, бо в результаті діяльності його людей (на чолі з губернатором Сумської області М. Клочка, який очолює тут БПП, та головою облради Токарем), рейтинг партії президента у Сумській області наблизився до 0, у той час як «Батьківщина» залишається дуже популярною...

Але як зрозуміти Юлію Володимирівну?

Сумчани дуже сподіваються, що вона змінить своє рішення!
Інакше - у людей зникне остання надія на справедливість та остання крапля довіри до політиків... Вони ніколи не зможуть пояснити навіть собі, навіщо тоді був Майдан і стільки покладених Життів!

https://www.facebook.com/michel.terestchenko.3/posts/1777999728917138

сайт: http://derkach.deputat.net/

http://derkach.deputat.net/mysterious-murders-in-the-sumy-…/



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости