Новость из категории: Інформація

Шановні глухівчани!

Бюджет Глухова на 2018 рік досі не прийнято. Група депутатів від «Волі народу», «Укропу», «БПП Солідарність», «Соціал-демократичної партії» (партія простих людей Капліна) саботують затвердження цього надзвичайно важливого для нашого міста рішення. Вони спокійно ігнорують засідання сесії, які скликає міський голова, цинічно зневажають виборців, безкарно нехтують Вашими правами. Люди, яким Ви довірили захищати Ваші інтереси, загралися в політику, та піклуються лише про задоволення своїх власних амбіцій.

У результаті такої безвідповідальності обраних Вами депутатів місто не має змоги повноцінно жити й розвиватися. Але ж Конституція України чітко визначає, що єдиним джерелом влади в нашій країні є народ! Тому, нині доля Глухова - у Ваших руках! Ми маємо разом боротися за заможний процвітаючий Глухів, вільний від корупціонерів і аферистів! Отож, саме зараз ми всі мусимо згуртуватися та захистити наш спільний дім – наше місто, довести «слугам народу», які ставлять свої інтереси вище за інтереси громади, що господарями в Глухові є його мешканці, і ніхто інший. Кожен із вас, дорогі глухівчани, знає в обличчя людей, що використовують свої депутатські повноваження, якими Ви їх наділили, для задоволення своїх власних амбіцій, але аж ніяк не для захисту ваших інтересів.
 
Не варто їх боятися, бо саме, розраховуючи на вашу байдужість і страх, вони й надалі вважатимуть себе недоторканими, та знущатимуться над Вами, прикриваючись гучними гаслами й брехнею. Тому, запрошуємо Вас прийти на скликане міським головою засідання сесії, що відбудеться 20 березня 2018 року о 14.00 в приміщенні міського палацу культури для того, щоб стати на захист свого вибору, свого міста, своєї честі і гідності, бо саме зараз кожен житель Глухова мусить чітко усвідомлювати те, що ніхто не змінить наше майбутнє на краще, ніхто КРІМ НАС.
 
Виконавчий комітет Глухівської міської ради.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости