Новость из категории: Новини

Новини коротко

Новий Почесний громадянин
 
Рішенням міської ради новим Почесним громадянином Глухова став Ісаак Рубінштейн, який першим в`їхав на танку 1943року у звільнений Глухів.

Вл. інф.

Підживлення озимини – ударними темпами
На 20 квітня аграрії Глухівщини підживили озимину на 11203 га (93% до плану), весь озимий ріпаку та багаторічні трави. Загалом необхідно засіяти ярими культурами понад 66,6 тис. га., в т. ч. зерновими - більше ніж 38,2 тис. га.
За інформацією відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації

Заплановані до виступу на головній сцені
На обласному відбірковому конкурсі XVI Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики "Червона рута-2019", що відбувся минулої суботи, до складу резервістів, які плануються до виступу на головній сцені, відібрано глухівчан Марину РЕВУ, та Валерію ОПАНАСЕНКО, вихованок Школи мистецтв імені Березовського.
За інформацією Глухівської школи мистецтв

Поети й ми
З нагоди Всесвітнього дня книги і авторського права у краєзнавчому музеї відбулося засідання літературної вітальня "Поети і ми" де глухівські поети зустрілися з учнями 5 класу ЗОШ № 2, та поділилися з ними своїми останніми набутками на творчій ниві. Було також розіграно театралізовану імпрезу, учасники якої були вдягнені в шати гімназисток кінця ХІХ – початку ХХст.
Вл. інф.

Кліщі атакують
Не встигла зьявитися інформація про початок весняного виходу кліщів, як зьявилися перші постраждалі від їхніх укусів. Варто нагадати, що минулого року на Глухівщині внаслідок «спілкування» з цими не вельми приємними істотами дев’ять людей дістали хворобу Лайма.

За інформацією Глухівського відділення обласного лабораторного центру МОЗ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости