Новость из категории: Новини / Новини з відео

Представники ЄС відвідали Глухів (відео)

Минулого четверга, 17 травня, до нашого міста завітали представники Європейського Союзу в Україні. Вони провели зустрічі та презентації циклу программ і проектів «Пріоритети ЄС в Україні". Радник з питань преси та інформації представництва ЄС Вікторія ДАВИДОВА підкреслила, що глухівска презентація – один з серії подібних інформаційно-просвітницьких заходів. Три роки поспіль вони проходять по всім обласним центрам, плюс, на вибір – одному провінційному місту. Минулого року представники Євросоюзу побували в Конотопі, нинішньому – у Глухові. В нас відбулося дві презентації: вранці у міській раді, після обіду – ГНПУ ім. Довженка.

Головною їх метою було - дати зрозуміти місцевій владі, громадськості, бізнесовим колам, наскільки важливим для української держави, самих українців є наповнення реальним змістом Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Європа пропонує нам низку грантів для бізнесу, розвитку культурних починань, ЗМІ, наукових досліджень. Актуальним залишається й підвищення рівня обізнаності українців з економічними, політичними, соціальними реаліями країн Європи.

Дуже багато про можливості, перспективи співробітництва з ЄС повідала на презентації в ГНПУ ім. О. Довженка інший речник представництва – Ірина ШИРОКОВА. Детальніше з програмами та проектами співробітництва ЄС та України можна ознайомитися на сайти міської ради hlukhiv-rada.gov.ua. Презентації викликали неабияку зацікавленість у глухівчан, і пройшли за активної участі міської влади, депутатів, громадського активу, бізнесовців, студентської молоді.
 
Вл. інф.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости