Новость из категории: Новини / Новини з відео

Зупинили вантажівку з піском (відео)

Цього понеділка, близько одинадцятої, на Путивльський, неподалік «Зеленбуду» поліцейський патруль зупинив вантажівку «КрАЗ», завантажену піском - не виключено, добутим на території полігону твердих відходів. Через декілька хвилин до глухівського відділення поліції під’їхало авто відомого глухівського підприємця, депутата від «Волі народу» Володимира ГРИБА.

Ці дві події багатьом у Глухові здалися взаємопов’язаними. Додаткове світло на подію проливає ось цей допис з Фейсбуку міського голови Мішеля ТЕРЕЩЕНКА
…близько 10 ранку, проїжджаючи по місту, побачив вантажівку фірми міського депутата від «Волі Народу» Володимира Гриба, повністю наповнену піском, який, можливо, був викрадений з полігону твердих побутових відходів, … Імовірно, машина прямувала на свою базу, що по вулиці Путивльській, яку він використовує проти нашої волі, оскільки договір оренди з ТОВ «Зеленбуд» минув минулого березня, але Володимир Гриб відмовляється повертати приміщення місту. Я викликав поліцію… Знову проїжджаючи Глуховом об 11 ранку, зустрів ще одну вантажівку, яка також була наповнена піском, і йшла в тому ж напрямку. Знову зателефонував новому кервівнику Глухівського відділу поліці щоб дати йому точні координати вантажівки, за якою вирішив простежити. Реакція була миттєвою - через 3 хвилини прибув поліцейський автомобіль і зупинив вантажівку з викраденим піском.

У поліції нашому кореспонденту повідомили, що зараз проводиться перевірка факту появи машини з піском.
 
Вл. інф.
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости