Новость из категории: Новини

Новини коротко

Пам’яті героя-земляка

На минулому тижні у Заруцькому відкрито пам’ятну дошку місцевому уродженцю, Герою Радянського Союзу, Михайлу ОЛІЙНИКУ, якого за свою бойову звитягу на фронтах Другої світової війни нагороджено орденами Леніна, Червоного Прапора, двома: Вітчизняної війни 1 та 2 ступенів, Червоної Зірки.

За інформацією Білокопитівської сільради

p> Облаштують майданчики для сміття

 

Місця для тимчасового зберігання твердих побутових відходів мають з’явитися на території Баницької, Привільнянської та Вільнослобідської сільських рад. Також планують закупити спеціальні контейнери для відходів та вирішити питання з вивозом сміття на полігон. Як повідомила голова райдержадміністрації Вікторія СОКОЛ, на Глухівщині щороку накопичується до 8 тис. т. сміття.

За інформацією glh.sm.gov.ua

Медики 58бригади у трійці лідерів
Масовий спалах лейкозу корів на Ямпільщині

Н а змаганнях зі збору та евакуації поранених, в рамках першості ЗСУ з тактичної медицини, бійці медслужби 58 ОМПБР завоювали «бронзу», продемонструвавши високий рівень професіоналізму, досвіду та знань. З перемогою медиків привітав, вручивши нагороди, командир підрозділу підполковник Михайло ДРАПАТИЙ.

За інформацією прес-служби 58 ОМПБ

У Марчихиній Буді захворіли на лейкоз (рак крові) 53 корови. Це підтвердили декілька аналізів, проведених Шосткинською міжрайонною лабораторією Держспоживслужби. Лейкоз великої рогатої худоби — це ракове захворювання. Його викликає збудник — вірус. Цей вірус подібний до вірусу, що викликає лейкемію (білокрів’я) в людей. З огляду на це вважається, що лейкоз ВРХ небезпечний не тільки для корів та інших тварин, а й для людей.Молоко заражених тварин — як сире, так і кип’ячене — не радять вживати людині.

За інформацією agravery.com



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости