Новость из категории: Новини

Добудувати спортмайданчик на стадіоні

Як вже згадувалося в одному з наших попередніх номерів, останнім часом спортивні кола Глухова зацікавила проблема добудови спортивного майданчика з північно-східного боку стадіону «Дружба».

Вечірніми годинами неподалік нього можна спостерігати до десятка - півтора любителів силових вправ , які займаються на поперечині, брусах, тренажерах. Закінчення будівництва, що через бюджетні перипетії нинішнього року дещо затягнулося, дозволить проводити повноцінні тренування з п`яти олімпійських видів спорту, в т. ч. волейболу, баскетболу, й, увага, великого тенісу.

Як відомо, учасники зборів фізкультурно-спортивного активу, що відбулися минулого вівторка в залі засідань Глухівської міської ради, висловилися за його закінчення вже найближчим часом. Особлива думка – у Володимира РОМАНЕНКА, про яку піде трохи далі. Головна проблема завершення стадіонного «довгобуду» звичайно ж, знайти гроші. Депутат міської ради Олександр БУЙКОВ, який береться за вирішення проблеми пропонує у цьому зв’язку наступне:

- Гадаю, для добудови спортивного майданчика варто використати кошти, призначені для реконструкції скверу Шевченка. Не підлягає жодному сумніву, що вчасно здійснити її не вдасться, а тому є сенс розглянути питання перенесення призначених для цього 600 тисяч гривень на найближчому сесійному засіданні. Якісний зручний спортивний майданчик, певен, потрібен всім глухівчанам, які налаштовані на активний спосіб життя, поза їхні політичні уподобання. Питання його доведення до ладу, вважаю, може стати консолідуючим чинником для депутатського загалу. Треба, нарешті, переходити до якогось конструктиву.

Тепер про точку зору В. Романенка. На своїй Фейсбук –сторінці він пропонує наступне:

Що заважає обладнати такий же спортивний майданчик на протилежному боці стадіону «Дружба». Хіба буде погано мати два повноцінних майданчики для занять спортом: один з природнім газоном, інший – універсальний, зі штучним покриттям. Гроші на огорожу знайдемо у підприємців, спортивних аматорів - впевнений, що знайдемо обов’язково.

Андрій КОВАЛЕНКО



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости