Новость из категории: Інформація

Науково – практична конференція «Деменція. Проблеми. Реалії. Співпраця»

29 жовтня 2018 року у м. Києві у Великій конференц залі Національної академії наук України відбулась науково – практична конференція «Деменція. Проблеми. Реалії. Співпраця». Конференція містила пленарні засідання, а також багато часу приділялось обміну досвідом для учасників. Різноманітні методики, професійний підхід та нове бачення щодо збереження та підтримання важливих когнітивних навичок у людей поважного віку.

Цікаво та корисно було почути голову Хесед «Бней Азріель», яка поділилась досвідом роботи з людьми з деменцією, а також розповіла про досвід Британії, щодо зміни ставлення суспільства до людей які живуть з деменцією.

Загалом було розглянуто дуже важливі теми: юридичні аспекти проблем пов’язаних з деменцією, особливості роботи дільничного офіцера поліції з дементною особою та з її родиною, співпраця та координованість дій різних відомств, доступне та ефективне лікування, соціальна підтримка людей, що страждають на деменцію, та їхніх доглядальників. В конференції прийняли участь Тамара Александренко голова відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні» в м. Глухові, Світлана Ніколаєнко директор територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради та волонтер відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні» в м. Глухові Людмила Козаченкова.
 
За інформацією ВБО «Турбота про літніх в Україні» в м. Глухові та територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости