Новость из категории: Статті

Олександр БУЙКОВ – Юрію БУРЛАЦІ: коли, нарешті, відповісте на моє звернення

Шановний Юрію Олександровичу! Чекаю з нетерпінням, коли, нарешті, відповісте, що конкретно робите для відміни (припинення) медичної реформи. З наближенням часу «Ч» - 1 липня, коли держава перестане фінансувати лікарів – фахівців вузького профілю, моє нетерпіння, якщо можна так висловитися, стає чимдалі сверблячішим. Гадаю усвідомлюєте, що після припинення фінансування, та за умови збереження курсу на подальше реформування галузі охорони здоров’я, яке ви так категорично не сприймаєте, разом з, наскільки можна судити з поведінки у сесійній залі, вашими товаришами по фракції, та всілякими «примкнувшими», нашій глухівський медицині може настати, ще раз вибачте на слові, натуральний гаплик.

Тому не ображайтесь, коли повторююсь, доводячи до вас одну просту думку: якщо не підтримуєте погану медреформу – запропонуйте якусь добру альтернативу – наприклад, відмініть або спиніть її. Це – найпростіше, що можна зробити з вашими: а) категоричною позицією; б) безмежною самовпевненістю! І Ви, гадаю, маєте якісь конкретні напрацювання на цей предмет, адже позиціонуєте себе патріотом Глухова, і неодноразово заявляли, що вам дуже болить за долю наших медиків. Отже, знаєте, як спинити оте реформаційне медичне чудо-юдо яке, виходячи з ваших публічних міркувань, «стоного, стозевно, лохмато и лаяй».

На час вашого перебування у сонячній Елладі не смів наполягати на відповіді, але тепер, коли ось побачив фото на фейсбучній сторінці Галини ШУЛЯК, де ви зафіксовані на День Великої Перемоги 9 травня під танком разом з нею, Адольфом і Русланом КЛЕЙНШМІДТАМИ, депутатом Сумської обласної ради Олегом Анатолійовичем БОЯРИНЦЕВИМ тощо, смиренно прохаю про згадану послугу з вашого боку: якщо не важко, дайте відповідь, будь ласка. Листа ж ви мого отримали: маємо чек «Укрпошти» про відправку і підтвердження з сайту тієї ж «Укрпошти», про отримання його вами 02.04.2019р.
 
P. S. До речі, на фото ви виглядаєте дуже свіжим, задоволеним життям, що вселяє в мене надію на ОТРИМАННЯ, НАРЕШТІ ВІД ВАС ВІДПОВІДІ НА ЗАПИТАННЯ: ЩО ВИ ЗРОБИЛИ КОНКРЕТНО ДЛЯ ВІДМІНИ АБО ПРИПИНЕННЯ ОТІЄЇ ОСОРУЖНОЇ, ВБИВЧОЇ ТА НЕПОТРІБНОЇ УКРАЇНІ МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?
 
З глибокою повагою до вас і всіх ваших друзів, соратників, громадянин БУЙКОВ Олександр Сергійович.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости