Новость из категории: Статті

Олександр БУЙКОВ: Бурлаку та його політичних партнерів насправді не цікавить доля глухівської медицини

Після мого…не знаю вже й якого – останнього – звернення на предмет ваших можливостей щодо призупинення медичної реформи минуло два тижні.
https://kourier.in.ua/3426-spravzhny-legtimniy-deputat-povinen-vdpovdati-na-zvernennya-gromadyanina.html
https://kourier.in.ua/3459-oleksandr-buykov-yuryu-burlac-koli-naresht-vdpovste-na-moye-zvernennya.html

Цього цілком би вистачало, щоб, нарешті, відповісти бодай що-небудь громадянину Буйкову, але ви знову не спромоглися …

Чому? Вважаю що відповідь на це питання ви дали ось цим коментарем на хвалькувату FВ-публікацію одного з ваших прибічників – міського депутата від БПП, лікаря – психіатра Євгена СКРИПНИКА з приводу реформування третьої психлікарні. Акцентую, що цей добродій, поза те що є лікарем, разом з вами «завалює» голосування за життєво важливе для глухівської медицини питання перетворення Центральної районної лікарні на комунальне некомерційне підприємство:

В то время когда команда «профессиональных» негодяев во главе с Мишелем и Кияшко разрушают медицину города, настоящие руководители создают перспективы развития областного медицинского учреждения. Что радует, так это то, что эта больница находится в нашем городе.

Олександр БУЙКОВ: Бурлаку та його політичних партнерів насправді не цікавить доля глухівської медицини

 

З ваших слів виходить, що реформувати психлікарню – це дуже добре, а з ваших (і Скрипника також) дій як депутата – робити те ж саме з райлікарнею – ні. Це що – роздвоєння свідомості? Не беруся судити про це – фаховий висновок з цього приводу може дати все той-же пан Скрипник. Зауважу лише, що така позиція зовсім не узгоджується з якимись сталими моральними нормами. Вже більше ніж півроку колектив райлікарні лихоманить від ваших (фракцій Волі Народу, УКРОПу, БПП – того-ж Скрипника) політичних забаганок.

НЕ ЗАБИВАЙТЕ ЛЮДЯМ БАКИ З ПРИВОДУ ТОГО, ЩО ВВЕДЕННЯ НОВИХ ДЕПУТАТІВ, ЯКІ, Є ПРИВІД ВВАЖАТИ, НАБУЛИ ПОВНОВАЖЕНЬ В СПОСІБ, НЕ ПЕРЕДБАЧЕНИЙ ЗАКОНОМ, ПОВ`ЯЗАНЕ ЗІ ЗВОЛІКАННЯМИ В СПРАВІ РЕОРГАНІЗАЦІЇ ЛІКАРНІ!

Зараз цю справу розглядає Верховний Суд України.

Олександр БУЙКОВ: Бурлаку та його політичних партнерів насправді не цікавить доля глухівської медицини

 

Олександр БУЙКОВ: Бурлаку та його політичних партнерів насправді не цікавить доля глухівської медицини

 

З ігнорування моїх запитів і вашої радісної реакції на реформування глухівської «психушки», про пацієнтів якої так схвально відгукувались на одному з останніх сесійних (зірваних вами) засідань, рівно як вживання лайливих епітетів на адресу нинішнього керівника райлікарні Анатолія КИЯШКА та міського голови Мішеля ТЕРЕЩЕНКА можна зробити висновок, що насправді вам начхати на долю глухівської медицини, і, за великим рахунком, здоров’я глухівчан – в тому числі й ваших виборців. Головне для вас і ваших політичних партнерів – знову повернутися до влади, для чого – навіть не варто й казати – народ і так все прекрасно розуміє.

Олександр БУЙКОВ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости