Новость из категории: Інформація

І знову ВИБОРИ!

Нещодавно в Україні відбулись чергові вибори Президента України, як знову суспільство України стоїть на порозі нових ВИБОРІВ, а саме Позачергових виборів народних депутатів України, які призначені на 21 липня 2019 року .

Шановні ВИБОРЦІ , з метою запобігання зауважень до списків виборців, що когось не включили до списків, у когось були помилки в персональних даних на минулих виборах, відділ ведення Державного реєстру виборців Глухівської міської ради закликає заздалегідь подбати про перевірку своїх персональних даних внесених до Державного реєстру виборців, не зволікати та не очікувати останньої миті коли зміни вже не можна вносити згідно чинного законодавства.

Перевірити свої персональні дані внесені до Державного реєстру виборців можна декількома способами:

1. Звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців за своїм місцем реєстрації. На території Глухівської міської ради постійно діє відділ ведення Державного реєстру виборців міської ради, який знаходиться за адресою: вул. Спаська 15, І поверх. З собою мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України). Виборець, який постійно не здатний пересуватися самостійно, може уповноважити на таке звернення іншу особу.

2. Перевірити свої персональні дані, навіть не виходячи з дому, через особистий кабінет виборця, який розміщений на порталі Державного реєстру виборців в мережі інтернет за посиланням: www.drv.gov.ua.

 

ТИМЧАСОВА ЗМІНА МІСЦЯ ГОЛОСУВАННЯ

ЗА МОТИВОВАНИМ ЗВЕРНЕННЯМ

Якщо на день виборів 21.07.2019 року громадянин України, який включений в Державний реєстр виборців планує перебувати не за місцем реєстрації, то тоді йому для участі в голосуванні необхідно буде пройти процедуру тимчасової зміни місця голосування.

Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до прийнятої постанови № 910 від 29.05.2019 року, Центральною виборчою комісією внесено зміни до постанови № 893 "Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування без зміни його виборчої адреси", які спрощують процедуру отримання посвідчення тимчасової зміни голосування (далі — ТЗМГ). Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів, які підтверджують необхідність такої зміни скасовано.

Отже, для того, щоб тимчасово змінити місце голосування (без зміни виборчої адреси), Вам, необхідно до 15 липня включно звернутись до відповідного відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації, або місцем фактичного перебування в день виборів, та подати заяву, відповідної форми для ТЗМГ. При собі необхідно мати паспорт громадянина України у вигляді книжечки, або ID-картки з довідкою про реєстрацію місця проживання.

 Відділ Державного реєстру виборців Глухівської міської ради запрошує виборців заздалегідь перевірити свої персональні дані та завчасно потурбуватись про тимчасову зміну місця голосування у разі потреби. Відділ знаходиться за адресою: м.Глухів, вул. Спаська, 15, I поверх. Довідкова інформація за тел: 2-60-06; 2-40-15.

 

Відділ ведення Державного реєстру виборців Глухівської міської ради до 21 липня 2019 року працює без вихідних.

 З повагою, відділ ведення Державного реєстру виборців Глухівської міської ради.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости