Новость из категории: Новини

Новини коротко

Заради енергозбереження

В ДНЗ "Зірочка" за ініціативи відділу енергоменеджменту та підтримки підприємництва Глухівськоіміськоі замінено комфорки на старих електирчних плитах на енергоефективні тукерні. Нагадаємо, що минулого року аналогічну заміну провели на харчоблоці Глухівськоі ЦРЛ, що дало великий економічний ефект.

За інформацією міського відділу енергоменеджменту та підтримки підприємництва

Змагалися жіночі волейбольні «двійки»

На ігровому майданчику Павлівки два дні поспіль змагались волейбольні жіночі команди. Організатори спортивного заходу – спортивні клуби імені Реви та "Велетня" та міська Федерація волейболу. Призова трійка виглядає наступним чином:

1 місце – Вікторія Кисіль та Олена Журіна;

2 – дві Катерини Березіна та Фесенко;

3 – Дві Аліни: Ткачук та Науменко;

За інформацією відділу молоді та спорту Глухівської міської ради

Шкільної форми не буде

У рамках реформування системи освіти в Україні вже з 1 вересня планується скасувати обов’язкову шкільну форму. Також з’являться електронні учнівські квитки, у їдальнях буде нове меню, оцінки за навчання при всьому класові вчитель оголошувати не буде, учнів 1-4 класів зобов’яжуть носити світловідбивні жилети.

За інформацією електронних ЗМ

Головна причина травмувань - необережність

Протягом першого півріччя у Глухові зареєстровано 942 нещасних випадків невиробничого характеру, котрі спричинили травмування 931 та загибель 11 осіб. Основними причинами травмувань є особиста необережність, недотримання правил безпеки при використанні предметів, що рухаються обертаються та розлітаються, нехтування правилами пожежної безпеки, дорожнього руху ,поводження на воді.

За інформацією Глухівської ЦРЛ

Центру пробації потрібні волонтери

Глухівський міськрайонний сектор філії Центру пробації в Сумській області запрошує до співпраці небайдужих громадян приєднатися до своїх волонтерських лав. Основним завданням волонтерів є сприяння центру у здійсненні нагляду за засудженими та проведення соціально-виховної роботи.

Вл. інф.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости