Новость из категории: Статті

Майбутнє українських каналів на супутнику

Технології у всьому світі ні хвилини не стоять на місці, у тому числі й телебачення крокує вперед: стають вимогливішими засоби передачі інформації, якісніше зображення, дорожчими масштаби та декорації різноманітних шоу. Усі подібні вимоги коштують не мало часу і грошей, тому українські телеканали переходять на новий рівень платного телебачення і на супутнику. Такий спосіб трансляції вже введено практично у всіх цивілізованих країнах, а в Україні вже звикли до таких провайдерів телебачення, як кабельне, інтернет та ін., які транслюють канали за щомісячну абонентську плату. Що це взагалі таке? - це блокування українських каналів на супутникових антенах (так званих «тарілках»).Коли це відбудеться? – повне блокування відбудеться 20 січня 2020 року.

Що робити далі?
1) для невибагливих — відмовитися від телебачення взагалі. 2) для того, щоб продовжувати перегляд українських каналів на супутнику потрібно: - стати абонентом супутникового телебачення у провайдера Viasat або Extra і придбати спеціальний тюнер (загальна вартість з налаштуванням близько 1500 грн); - щомісячна абонентська вартість перегляду каналів стартуватиме від 50 грн . 3) альтернативою супутниковому т.б. можуть стати: - провайдери кабельного телебачення у вашому місті (наприклад, ТРК «Глухів»); - звернутися до свого інтернет-провайдера за спеціальним тюнером для цифрового телебачення; - за наявності доступу інтернет користуватись платними платформами телесервісу.
 
У вільному доступі на супутниковому телебаченні залишиться невелика кількість українських каналів з новинами та рекламою. Також канали не блокуються на сервісах Т2, але найпопулярніші передачі на них будуть не доступні та замінені на рекламу. Зверніть вашу увагу на блокування каналів уже зараз, щоб надалі уникнути неприємностей: можливих черг до вашого майбутнього провайдера, збільшення вартості різноманітних послуг у зв’язку з попитом на пропозицію.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости