Новость из категории: Новини / Новини з відео

БЕЗПЕЧНЕ МІСТО: «Борці з порушниками» самі порушують правила дорожнього руху (відео)

Боротися за правду – вельми захоплююче зайняття. Інколи, як наочно демонструють матеріали того-ж відеоспостереження, настільки, що правдолюби самі починають грубо порушувати всі існуючі норми. Ми поки не про мораль…хоча і про неї також.

 

У нашому Глухові з недавніх пір маску великих правдолюбців старанно примірюють на себе блохери сайту «Глухів – Інфо»: то знайдуть якогось місцевого Дона Корлеоне, то зчинять рейвах навколо спаленого паркового будиночка, то з якогось дива обізвуть ялину на міському меморіалі сосною…

 

Про те, як вони «працюють», можна скласти уявлення, переглянувши матеріали відеоспостереження ТРЦ «Юність». На одному з роликів бачимо: черговий правдолюб полишає на стоянці маршруток – аж ніяк не за тридцять метрів, як цього вимагають Правила дорожнього руху, свій легковик чорного кольору, і починає «клацати» фотокамерою глухівчан, які перетинають Києво – Московську - там, де немає пішохідного переходу. Згодом фото порушників у «блискучому» текстовому обрамленні знайдуть місце на шпальтах «Глухів – Інфо». Воно начебто непогано: незаконослухняних пішоходів приперли до ганебного стовпу, де вже знайшли місце всілякі там «дони» та «політично амбітна» міська влада. Є, щоправда, одна маленька прикра річ, що порушує гармонію, як її розуміють доморощені блохери: машина фотографа - правдолюба простояла без малого півгодини на місці, де, за Правилами дорожнього руху стоянку КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО . Фотографуючи заради дешевої сенсації дрібних порушників, він водночас знехтував вимогами ПДР, кожна сторінка яких, без перебільшення, написана кров’ю.

Ну як тут не згадати світоча російської поезії з ось цими його рядками:

Молчи ж, кума: и ты, как я, грешна,
А всякого словами разобидишь;
В чужо
м глазу соломинку ты видишь,
А у себя не видишь и бревна.

Олександр ПУШКІН

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости