Новость из категории: Новини / Новини з відео

Суду не буде – суддя в нарадчій кімнаті (відео)

Як не прикро це усвідомлювати, але і третє засідання Шевченківського суду міста Київ за позовом Олександра БУЙКОВА до партії УКРОП, призначене на 15:00 15 жовтня, щодо його незаконного позбавлення повноважень депутата Глухівської міської ради завершилося нічим, знову не розпочавшись.

Відразу зауважимо що представник згаданої політичної сили, всупереч вимогам закону, знову не зважив за доцільне з`явитися на суд. Втім і самі правники цього разу… На під’їзді до Києва Олександру зателефонував секретар судді Фролової, котра розглядає справу, з повідомленням, що вона не зможе приділити їм увагу, оскільки має облаштувати декілька кримінальних справ у нарадчій кімнаті. Виходить, сімсот кілометрів позивач подолав, спаливши не одну каністру умовного пального, аби просто помилуватися картинами золотої осені на Дніпрових схилах. Він, однак, не виказує жодних претензій на адресу служителів Феміди: 
- Сьогодні відбулася третя спроба розпочати судове засідання за моїм позовом до УКРОПу. Суд перенесли з технічних причин на 22 жовтня. Хочу зазначити, що представників партії УКРОП і цього разу не було. Документів по справі, які вони повинні були дати, також немає. Тому чекаємо на наступне судове засідання представників партії УКРОП 22 жовтня.
 
Вл. інф.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости