Новость из категории: Новини / Новини з відео

СУД ПО ТВК ТРИВАЄ (відео)

Судові засідання за позовом Олександра БУЙКОВА про скасування постанов Глухівської міської виборчої комісії, що лягли в основу звернення до вищого керівного органу партії УКРОП продовжуються.

21 березня, суддя Сумського окружного адміністративного суду Олександр Володимирович СОП'ЯНЕНКО засумнівався та вирішив розібратися чи законно Глухівська міська виборча комісія надала доручення Олександру ОСЬМАКОВУ представляти інтереси територіальної виборчої комісії в судах, а також залишається незрозумілим той факт, чому на вимогу суду надійшла неналежна документація, а саме не та Постанова ТВК №10 (Про звернення до політичної партії "Воля Народу") замість №9 (Про звернення до політичної партії "УКРОП"). Скоріш за все, розгляд справи умисно затягується відповідачем. Надаємо читачам цікаве відео з судового засідання.
Також звертаємо увагу читачів на дивну поведінку відповідачів в судових справах по відкликанню депутатів прибічників коаліції Мішеля ТЕРЕЩЕНКО. А саме, як член Глухівської міської виборчої комісії КАРЛОВ Ігор вводить в оману Сумський окружний адміністративний суд, надаючи розпорядження голови Глухівської районної ради Олексія ТКАЧЕНКО «Про відрядження» Карлова Ігоря в с.Кіпті, Чергнігівської області, там де він в цей день не був. Це підтверджується записами з камер відеоспостереження, що неодноразово фіксували його в Глухові. Відповідач (КАРЛОВ І.А.) надавав в суд копію розпорядження Глухівської районної ради і клопотання, в яком просив суд перенести судове засідання на іншу дату розгляду. Пропонуємо до вашої уваги відео з ЮТУБ-сторінки Олександра БУЙКОВА:
Також журналістом нашої газети було зафіксований ще один цікавий факт в Сумському апеляційному суді - введення в оману суду іншим представником Глухівської міської виборчої комісії Олександром ОСЬМАКОВИМ:
 Звертаємо увагу наших читачів, що Верховний Суд України прийняв до розгляду касаційну скаргу Олександра БУЙКОВА та витребував з суду першої інстанції матеріали справи, щодо розгляду заяви про визнання незаконними проведення зборів виборців 26.10.2018 та всіх прийнятих на них рішень.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости