Новость из категории: Новини / Новини з відео

Суд без УКРОПу – 4 плюс ще одне касаційне провадження (відео)

І четверте засідання Шевченківського районного суду в справі за позовом, поданим проти УКРОПу Олександром БУЙКОВИМ, щодо його незаконного відкликання з депутатів Глухівської міської ради, пройшло 22 жовтня без представника відповідача – згаданої політичної партії. Тепер суддя Фролова розглядатиме справу по суті. Нове засідання Шевченківського районного суду Києва призначено на 15 листопада. Коментар О. Буйкова з цього приводу дивіться на відео.

Ще одна новина – відкрито касаційне провадження у Верховному Суді – цього разу ще за однією скаргою Олександра - на рішення Сумського окружного адміністративного та постанову Другого апеляційного адміністративного судів. Нагадаємо: ці судові інстанції відмовили у задоволення позову про визнання протиправними рішень Глухівської міської виборчої комісії щодо останнього відкликання депутатів начебто за народною ініціативою, та їх скасування.
 
Вл. інф.
 
 

Суд без УКРОПу – 4 плюс ще одне касаційне провадження (відео)Суд без УКРОПу – 4 плюс ще одне касаційне провадження (відео)

 

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости