Новость из категории: Новини / Новини з відео

Глухівчанка народила під час концерту в Києві (відео)

Білети на "Вечір прем'єр із Катериною Осадчою" місцевій мешканці Тетяні, котра очікувала на другу дитину, подарували подруги: мовляв, відпочинеш перед декретом! Та виявилося, що до столиці жінка поїхала не насолоджуватися виступами відомих артистів, а – народжувати! Так, попри те, що маля повинно було з'явитися на світ лише через місяць, в нього на це свої плани.

Передчасні перейми почались у глядачки під час концерту, а саме – на виступі Вєрки Сердючки. Глухівчанка покинула залу, відправилась за куліси, де адміністратори надали їй допомогу та викликали швидку. Породілля медики відвезли до лікарні. Тож, коли Катерина Осадча вирішила навідатись до прихильниці, то їй довелося її шукати по всій столиці! Тетяна народила дівчинку, і весь час перебування в медичній установі мамою з малям опікувалися зірки. Так що можна сміливо сказати, що глухівчанка зі своєю крихіткою були зірковими підшефними! Коли матусю з новонародженою виписували, з пологового її зустрічала ведуча «Світського життя» Катерина Осадча.

Тож мешканка Глухова, не вагаючись, нарекла свою донечку звичайно ж - Катерина! Маленька Катя поїхала додому разом з мамою і татом на мікроавтобусі, за дружиною і дочкою приїхав чоловік і батько. Вдома на крихітку чекав 3-річний братик.
 
Оксана Ковальова
  


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости