Новость из категории: Інформація

Повернення з за кордону: що потрібно зробити в першу чергу

На виконання плану заходів, затвердженого тимчасовою протиепідемічною комісією при Глухівській міській раді, для запобігання занесенню та поширенню територією міста гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, просимо жителів міста повідомляти про повернення з туристичних або робочих поїздок з країн, де зареєстровані випадки коронавірусу, сімейного лікаря в телефонному режимі, з метою негайної організації медичного спостереження.

Будьте уважні до себе та оточуючих. Попередьте своїх рідних, знайомих, сусідів про необхідність медичного спостереження та самоізоляції протягом двох тижнів після повернення з закордонних поїздок. Будьте свідомими. Краще запобігти поширенню інфекції.
 
Телефони для повідомлення про випадок повернення з закордонної поїздки або необхідності звернення до лікаря: реєстратура (05444) 2 -20-26, приймальня головного лікаря з автовідповідачем (05444) 2 -20- 30або мобільний номер чергового терапевта 066 661 03 67 Також нагадуємо, що ви завжди при виникненні симптомів застуди або поганому самопочутті можете зателефонувати своєму сімейному лікарю. Якщо ви стали свідком недотримання вимог карантину, телефонуйте до чергової частини поліції за номером 0503077504.
 
Керуюча справами виконавчого комітету Глухівської міської ради, Олена Гаврильченко


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости