Новость из категории: Інформація

Про НОВІ ОБМЕЖЕННЯ з 29.03.2020 року в умовах карантину

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Глухівської міської ради від 25 березня.

ВИРІШИЛИ:
- Заборонити на території міста Глухова на період дії карантину незалежно від форм власності та підпорядкування з 0.00 год. 29.03.2020:
- Роботу продовольчих та речових ринків;
- Роботу об’єктів пересувної роздрібної торгівлі (рухомі транспортні засоби для торгівлі, ємності, діжки, лотки, столики тощо);
- Роботу тимчасових споруд по реалізації цигарок, тютюну та тютюнових виробів, безалкогольних напоїв (чай, кава тощо), що виготовляються, продуктів швидкого харчування (млинці, шаурма, хот-догі тощо), що виготовляються;
- У торговельних закладах та закладах громадського харчування реалізацію безалкогольних напоїв (чай, кава тощо), що виготовляються, продуктів швидкого харчування (млинці, шаурма, хот-догі тощо), що виготовляються, крім адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

 

ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ на території міста Глухова на період дії карантину продаж тільки в спеціалізованих магазинах з дотриманням всіх заходів карантинних обмежень насіння, саджанців, добрива та засобів захисту рослин.

Рішення комісії прийнято на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», враховуючи протокольне рішення позачергового засідання Сумської обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 23.03.2020, з метою запобігання поширенню на території Глухівської міської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости