Новость из категории: Статті

ЮРІЙ БУРЛАКА МАЄ НАМІРИ РОЗІРВАТИ УГОДУ З "КУР’ЄРОМ"

Нещодавно до редакції газети «Кур’єр+ТРК Глухів» надійшло повідомлення від виконавчого комітету Глухівської міської ради про розірвання угоди, яку було укладено з нашим виданням на початку 2020 року. Предмет договору – висвітлення діяльності відділів, управлінь виконкому в місцевих ЗМІ, що обумовлено нормами чинного законодавства.

Треба зазначити, на превеликий жаль, що в нашій державі склалась така ситуація, коли майже всі ЗМІ належать політичним партіям чи можновладцям. Наша газета не підконтрольна депутату Верховної ради Андрію Деркачу та його команді в нашому місті, яку очолює Юрій Бурлака. Тому й не дивно, що матеріали, які друкуються у виданні не подобаються та дратують «нову» владу у Глухові. Необхідно наголосити, що наша газета жодного разу не порушувала вимог договору – матеріали про діяльність відділів і управлінь Виконавчого комітету Глухівської міської ради завжди висвітлювались вчасно і в повному обсязі. Зрозуміло, що таке рішення з боку «нової» влади є суто особисте і має на меті лише одне - фінансування лише лояльних до неї ЗМІ. Вірогідно, що угоду буде розірвано, навіть, з певними порушеннями процедури.
 
Такі висновки можна зробити вже зараз: звернувши увагу на те, з яким поспіхом це робиться. Ще не підтвердив законодавчо суд посаду секретаря Глухівської міської ради, а вже Ю. О. Бурлака перебуваючи депутатом від «Волі Народу» приймає незаконні рішення та розриває угоди на власний розсуд. Тож, виникає питання, чи візьме він відповідальність за такі рішення та відшкодує збитки особисто, чи як завжди перекладе відповідальність на рахунок платників податків? На даний момент депутат Бурлака виявив ініціативу покерувати виконкомом, але до рішення суду, до речі, розгляд справи призначено на 6 серпня. Якщо депутат діє порушуючи закон, та і далі він буде робити те ж саме! Але, не дивлячись ні на що, ми працювали, і працюватимемо для наших читачів. І той тісний зв'язок, який існує між нами, не зможуть розірвати жодні політичні клани, які прагнуть лише одного - встановити цензуру на свободу слова в Глухові.
 
Редакція газети "Кур`єр+ТРК Глухів"


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости