Новость из категории: Спорт

На Чемпіонаті Сумскої області по “Workout Battles” спортсмени з Глухівщини вибороли призові місця

У Сумах нещодавно відбувся фестиваль здорового способу життя в Україні – "Workout Healthy Lifestyle Festival”. Захід об’єднав в собі два чемпіонати України з воркауту в дисциплінах "Street Lifting” і "Endurance-professionals”, два чемпіонати Сумської області з брейк-денсингу та воркауту в дисципліні "Workout Battles”, а також нічний турнір з вуличного футболу.

 (На фото переможець змагань Вишневецький Володимир, смт. Шалигіне, Глухівський р-н).

Як зазначив керівник ГО "Сумська обласна федерація Street Workout”, організатор фестивалю здорового способу життя, Микола Колесник:

"Головна мета нашого заходу – це популяризація здорового способу життя. Звичайно, що в нас зараз складна ситуація у зв’язку з пандемією, але ми все-таки намагаємося організовувати спортивні заходи аби надати дітям та підліткам можливість самовираження. Тому що психологічне здоров’я також важливе, як і фізичне. Змагання – це додаткова мотивація для спортсмена. Цьогоріч ми вирішили зробити масштабний захід, тому ми об’єдналися з бачатою, акройогою, до нас долучився спортивний клуб "B-tone”, виступав танцювальний колектив "Starlight”.

Слід відмітити, що на Чемпіонаті Сумської області по "Workout Battles” всі призові місця зайняли спортсмени з Глухівщини:
1 місце – Вишневецький Володимир (смт. Шалигіне, Глухівський р-н).

2 місце – Нестеренко Олексій (с. Дунаєць, Глухівський р-н)

3 місце – Радченко Денис (м. Глухів)
sumypost.com


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости