Новость из категории: Статті

Представники партії Сила і Честь: реальні кроки в роботі без агітації

Олександр БУЙКОВ: «Ми не роздаємо продовольчі набори в пакетах перед виборами, ми не танцюємо навколо виборців з бубнами на дискотеках, ми тим і відрізняємося, що працювали та будемо працювати на інтереси Глухівської громади».

Представники партії Сила і Честь:  реальні кроки в роботі без агітації

19 вересня на партійній конференції Сумської обласної організації політичної партії "СИЛА І ЧЕСТЬ” було затверджено списки кандидатів у депутати Сумської обласної ради, районних, міських рад, на міських голів ОТГ. У цьому заході взяли участь і представники Глухівського осередку партії «СІЧ»: Олександр Буйков, Владислав Павлик, Марина Гурець, Олександр Благосмилов.

Представники партії Сила і Честь:  реальні кроки в роботі без агітації

Деякі конкретні кроки та свою програму, стосовно підтримки громадськості, представив Олександр Буйков. Щоб зрозуміти, чим живе сьогодні Глухівська громада Олександр провів 17 зустрічей з керівниками та представниками громадських, молодіжних, спортивних, технічних, культурних, екологічних організацій та формувань Глухівщини. Серед них: «Гармонія», «Гарда», Pole Sport dance studio "Freedom", Волейбольний клуб ім.Реви, Федерація волейболу Глухова, Футбольний клуб «Спартак», Федерація футболу Глухова, Клуб «Авіа-компанія», Гурток авіамодельного спорту МЦПО, Рок-гурт «Інший вимір», «Глухов-авто» та «Гюрза». На індивідуальних зустрічах були обговорені проблеми, плани, задачі, та перспективи їх розвитку.

Зазначимо, що останні події у нашому місті з невизначеністю міської влади, підштовхує молодь до самоорганізації. Вже ніхто не чекає від влади «подарунків», тому молодь бере ініціативу у свої руки. Яскравий приклад тому є початок відновлення закинутого танцювального майданчика в Міському парку відпочинку. Ось такі оголошення можна побачити у соцмережі:

Молодёжкой собираемся реставрировать, ремонтировать клетку.

 Берите с собой инструменты, даже самые банальные: молоток, лопата, лом.Спасибо за внимание». У кого есть желание помочь - будем рады видеть завтра с 8:00 на клетке

Руслан Хаш Ярина

Представники партії Сила і Честь:  реальні кроки в роботі без агітації

На цю добру справу відгукнулись й представники ПП «Сила і Честь». Зокрема Олександр БУЙКОВ привіз цемент, печатки, сітку для просіювання піску. Ось що він сказав: «Наші справи завжди були пов’язані з підтримкою молодіжного руху, зараз нічого не змінилося, і в майбутньому буде так само. Вважаю, що права та інтереси молоді треба більш активно та пильно відстоювати в стінах міської ради майбутньому депутатському корпусу. Після переобрання нового голови Глухівської об’єднаної територіальної громади та депутатів, щоб влада не стояла осторонь від молодіжних проблем, ми подамо звернення з конкретними пропозиціями та планами розвитку різних напрямків діяльності, що були озвучені керівниками на зустрічах.»

Представники партії Сила і Честь:  реальні кроки в роботі без агітації

Оскільки багатьох жителів нашого міста турбує питання чистоти навколишнього середовища, в цьому напрямку було зроблено багато кроків: встановлено контейнери для роздільного збирання пластику та банок, з метою зупинити засмічувати наше довкілля. Як повідомив Олександр БУЙКОВ, кошти виручені з зібраної втор сировини, плануються направлятись на лікування онкохворих глухівчан.

Представники партії Сила і Честь:  реальні кроки в роботі без агітації

На фото 169 грам паливного брикету, з картону та тирси, які ми робимо, збираючи свою вторсировину - найпримітивніше використання, для опалення. Розмочуємо картон з тирсою ... закладаємо суміш в прес ... сушимо, складуємо. Зима не за горами», - написав нещодавно Олександр на своїй сторінці в Фейсбуці.

 Представники партії Сила і Честь:  реальні кроки в роботі без агітації

Окрім цього, лідер ПП «СІЧ» у Глухові, зазначив:

«В нас також є успіхи у збиранні відпрацьованих батарейок.

Спочатку 2018 року і до сьогоднішнього дня вага яких перевалила вже 200 кг., що вберегло від забруднення понад 3,5 млн. літрів води, або площу 142 000. кв.м. землі. У порівнянні площа скверів Бортнянського і Березовського, Терещенка, Шевченка та Міського парку відпочинку – 74 000 кв.м. Тобто, зібрані особо токсичні відходи перевищують майже в 2 рази вказану площу зелених зон у місті Глухові.

Ось так виглядає робота на громаду представника місцевого осередку ПП «Сила і Честь» Олександра БУЙКОВА, як то кажуть: «Не словом, а ділом».

Олександр Буйков має реальні шанси поборотися за посаду міського голови Глухівської ОТГ. Тож, чи піде Олександр на мера Глухова дізнаємося вже скоро. Але як достеменно відомо він вже сформував команду кандидатів у депутати до Глухівської міської ради.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости