Новость из категории: Новини / Новини з відео

На позачерговій сесії депутати від Глухівської громади звернулися до керівництва країни стосовно зниження тарифів + відео

Сьогодні, 15 січня о 10.00 в залі засідань міської ради на порядку денному депутати підтримали питання стосовно формування та затвердження персонального складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора КНП «Глухівська міська лікарня» Глухівської міської ради, та було оголошено конкурс на посаду керівника загальноосвітньої школи I-III ступенів №1.

Далі міський голова Надія Вайло акцентувала окремо увагу на болючому питанні, яке турбує багатьох глухівчан, це підняття тарифів на газ та теплопостачання: «Ми виконуємо свій обов'язок перед громадою і як політичні сили і як депутати нашої громади. Я думаю, що всі розумні люди підтримають це Звернення до Президента». Секретар міськради Людмила Васянович зачитала проект рішення до Президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів України враховуючи звернення мешканців Глухівської територіальної громади, які на минулому тижні виступали на акції протесту і надали до міської ради Звернення з великою кількістю підписів.

Повний текст якого буде розміщено на сайті Глухівської міської ради. Від політичних сил ВО «Батьківщина» та «Сила і Честь» були підготовлені подання до керівництва країни з вимогою знизити тарифи не на період локдауну, а на цілий 2021 рік, яке з трибуни озвучив лідер місцевого осередку ВО «Батьківщина» Віктор Лисенко. З урахуванням всіх пропозицій текст звернення одноголосно підтримали всі присутні депутати.
 
Микола Захарченко
 
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости