Новость из категории: Культура

Естафета майстерності

Нещодавно в Березівському центрі культури і дозвілля організовано і проведено виставку нових книг і робіт майстринь Березівської громади: «Пізнай свій край, себе, свій рід, свою Україну». Знаково, що підбір літератури присвячений 30 - річчю Незалежності України. Тетяна Орловська провела 9 екскурсій для учнів Березівського НВК.

Більше 130 учнів та жителів громади відвідали виставку на якій ознайомились і мали можливість не тільки отримати інформацію про нову літературу, а ще взяти для читання нові книжки на різні смаки й уподобання. Важливо, що новою літературою цікавляться не тільки молодь, а й люди поважного віку. Наша бібліотека – одна з небагатьох, що були відібрані для поповнення фондів у 2020 році. Понад 500 бібліотек у Сумській області, а тільки 25 з них отримають нові видання Українського інституту книги.

Вже в січні КЗ «Березівська територіальна публічна бібліотека» отримала 240 примірників. Відвідувачі виставки захоплено сприйняли виставку робіт майстринь Зінаїди Єрохи та Валентини Сікеріної- неповторна вишивка бісером і хрестиком, чудові українські чоловічі сорочки. У 21 столітті плетіння з паперових трубочок – популярне хобі. Його цінують за доступність.

Дуже сподобались вироби з паперових трубочок Людмили Кулик та Світлани Дергун. Людмила Яківна провела майстер-клас, поділилася віртуозним володінням паперової техніки плетіння. Естафета майстерності продовжується: діти зацікавилися виробами і беруть уроки у досвідчених майстрів…
 
М.Гурець


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости