Новость из категории: Новини

На Глухівщині поліцейські проводять профілактичні бесіди із неповнолітніми дітьми

Під час зустрічей ювенальні поліцейські розповідали дітям про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, попередження та протидію булінгу та безпечний Інтернет. Учням Некрасівського навчально-виховного комплексу, Шалигинської та Соснівської загальноосвітніх шкіл правоохоронці розповіли про наявну адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

Так як проблема булінгу є актуальною в шкільному середовищі, і потребує вирішення, працівники поліції розповіли дітям, як діяти у разі його виникнення та про відповідальність за його вчинення. Адже різні погляди, звички та характер можуть стати причиною загострення стосунків в дитячому середовищі. Саме в так званому перехідному віці активно формуються власна система сприйняття світу, система цінностей та пріоритетів. Діти переймають різні моделі поведінки дорослих, і, на жаль, насильство стає однією з таких моделей.

Крім того, представники поліції нагадали дітям і про правила безпечного користування Інтернетом та як не потрапити на гачок Інтернет-аферистів. Про правила безпечного Інтернету розповіли працівники ювенальної поліції і у Глухівському медичному училищі та Глухівській загальноосвітній школі № 2.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости