Новость из категории: Новини

Презентація книги про Чернечі джерела

18 березня, напередодні Всесвітнього дня поезії, в Глухівській публічній бібліотеці відбулася презентація книги глухівського поета, краєзнавця Анатолія Бойка "Чернечі джерела Глухівщини". Анатолій Михайлович вже має в своєму доробку до десяти поетичних видань.

Та на цей раз тут не тільки його вірші, а й історичне дослідження одного із сокровенних надбань міста Глухів - Чернечі джерела.

Про відкриття чудодійної сили цілющої води цих джерел заговорили ще 15 років тому. З тих пір глухівчани доклали великих зусиль, щоб джерела справді стали місцем паломництва не тільки місцевого значення, а й всеукраїнського. А ще автор в цій книзі на своєму прикладі показує дію цілющої води та стверджує (як інженер, викладач інформатики) про енергію високих вібрацій. А це світлі думки, радість, позитивний настрій, налаштування на успіх, вдячність за навколишню красу, медитація, фізичні вправи, віра в Творця і власні сили.

Про це своїми виступами підтвердили Микола Гурець, Анатолій Печений, Олексій Щербань. На презентацію прийшли і члени Покровської громади, руками яких багато зроблено, щоб Чернечі джерела стали для відвідувачів зоною відпочинку та зцілення, як фізичного, так і духовного. Для читачів бібліотеки Анатолій Бойко подарував два екземпляри своєї книги. Книга ілюстрована кольоровими фотографіями, які зроблені автором.
 
Ніна Шубнікова, завідувач відділу обслуговування Глухівської публічної бібліотеки


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости