Новость из категории: Новини

Незабаром у Глухові відкриється новий ЦНАП, завершуються будівельні роботи

Розпочався капітальний ремонт фасаду приміщення по Києво-Московській,8, куди скоро має переїхати відділ «Центр надання адміністративних послуг». Бригада будівельників активно працює третій день. Тендер виграло ТОВ «Інтеграл» з Путивля, яке запропонувало за облаштування фасаду та будівництво ганку 163 тис. грн., - повідомляється на сторінці фейсбук Глухівської міської ради.

Начальник відділу Галина СТОРОЖЕНКО нагадує жителям Глухівської громади, що скоро за всіма основними адмінпослугами, включаючи оформлення субсидій, треба буде звертатись до оновленого ЦНАПУ по вул. Києво-Московській. «Зараз ЦНАП розташований у приміщенні міської ради, але за багатьма довідками треба звертатись у інші відділи, які розкидані по всьому місту.

Впевнена, що тут буде максимально комфортно і працівникам, і відвідувачам», - говорить вона. Після закінчення цього етапу (за умовами договору – до 15 травня) буде приведено в порядок прилеглу територію. Тендер на суму 824 тис. грн оголошено. Фірма-переможець має зробити капремонт (відновлення) покриття пішохідної доріжки у сквері пам’яті до пам’ятника воїнам-афганцям, укласти асфальт до самого ЦНАПУ, облаштувати стоянку для автомобілів.

Також плануються місця для дитячих візочків, велосипедів, місця для транспорту людей з інвалідністю. Звичайно, будуть клумби. Це – частина зобов’язань міської влади у спільному проєкті з партнерами з Програми «U-LEAD з Європою». «Громада вклала тільки у благоустрій території майже мільйон гривень, ремонтували ми і саме приміщення.

Але це той випадок, коли кожна вкладена гривня дала нам набагато більше! Ми раді співпраці з Програмою «U-LEAD з Європою», наші партнери вже поставили техніки і меблів не на одну тисячу євро.

А головне, що у громаді буде нормальний сучасний ЦНАП. Його відкриття точно стане подією року!» - коментує міський голова Надія ВАЙЛО.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости