Новина з категорії: Статті

Класика і спорт, чи сумісні вони разом?

У сучасному світі поєднання класичних елементів гардеробу і спортивної тематики вже не виглядає якось недоречно або химерно. Зараз навіть навпаки під класичні штани або спідницю можна сміливо взути кросівки і хизуватися по місту не боячись перевтоми. І таких поєднань досить багато. Адже не так давно, в моду увійшов так званий стиль Sport-шик, який має на увазі такого роду поєднання.

Наприклад, тепер можна сміливо одягти спортивні штани з розрізами по низу і лампасами по боках разом з класичними босоніжками на підборах або човниками. Доповнити образ круто було б кроп-топом або укороченою блузою з відкритими плечима. Чим Вам не шик? Ну звичайно, в більшості своїй багато людей все таки вважають за краще поєднання з кросівками, адже це максимально зручно і виглядає неймовірно стильно. Коли мова заходить про снікери, немає кращого експерта ніж інтернет-магазин HypeSneakerShop. Тут можна знайти абсолютно різні поєднання і форми: від класичних кед до екологічно безпечних кросівок. Всього лише кілька кліків вашої миші і моделі вашої мрії вже будуть чекати Вас у відділені пошти.

Існує різна думка щодо цього тренда. Хтось є затятим фанатом, а хтось навпаки остерігається. Але тут вже справа кожного, що зручно, то і носиться. Давайте ще наведемо кілька яскравих прикладів, які точно не залишать любителів експериментів байдужими. Модним поєднанням вважаються велосипедки, кроп-топ, а також косуха або джемпер зверху. Ну і завершенням образу виступають високі шкарпетки і відповідні аксесуари. Це може бути намисто з трьох частин, бандана на голові і сумочка акцентного кольору.

Для більш дощової погоди можна причепурити спортивний костюм і пальто. Комбінувати таке вбрання можна як з кросівками, так і з туфлями човниками. Або ж можна замість пальто придбати собі довгий тренч, він також ідеально підійде для спортивного костюма. І наостанок, ще одним розкішним образом може стати світшот і спідниця. Для зручності можна надіти кеди або сліпони, для грації - туфлі на підборах.

З огляду на це, для того щоб відчувати себе красиво і стильно, не обов'язково надягати класичні брюки, блузу і туфлі. Можна створити свіжий і актуальний образ і при цьому відчувати себе максимально комфортно і впевнено.



Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини