Новость из категории: Новини

ДЛЯ ЗСУ: У ГЛУХОВІ ЗІБРАЛИ більше 77 тисяч гривень

Сьогодні, 10 червня, у Глухові пройшла благодійна акція, на якій збирали кошти для підтримки наших ЗАХИСНИКІВ.

Під час концерту біля міського Палацу культури перехожі наповнювали скриньку, всі зароблені гроші від продажу сувенірів, квітів теж пішли в загальну скарбничку.

Дуже зворушливим стало звертання цьогорічних випускників до воїнів, які зараз у важких боях боронять незалежність України. Одинадцятикласники ЗОШ №1,3,6 та ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою подякували захисникам і передали зібрані кошти. У них війна затьмарила юність, принесла тривогу у кожен дім, але в той же час згуртувала і проявила патріотизм.

Грав духовий оркестр, на ганку міського Палацу культури виступали місцеві аматори. Глухівське ВПУ, розважальний центр «Джем», гуртківці МЦПО активно пропонували свої товари і послуги. І при цьому кожна пісня, кожне слово були про Україну. Кожен артист вкладав душу у номер, щоб показати любов до рідного краю, до всього українського. І показати нескорений дух глухівської землі!

В результаті було зібрано 77 тисяч 222 гривні 10 копійок

Міський голова Надія ВАЙЛО подякувала всім, хто долучився. Вона підкреслила, що подібні акції потрібні у Глухові чи не більше, ніж гостинці на передову. Бо вони надають сил, показують єдність.

«Ми порадимось із командуванням нашого 16 окремого мотопіхотного батальйону, що їм зараз більше потрібно. Щоб витратити кожну копійку раціонально. Ми підтримуємо нашу армію, віримо у перемогу і називаємо ЗСУ нашими янголами-охоронцями. Зараз на Донбасі спекотно не від літнього сонця, а від обстрілів і атак. Майже щодня зазнає ворожих ударів і наше прикордоння. Тому наша сьогоднішня акція – це про нескорену Україну, про її героїчних воїнів і міцний тил», - прокоментувала очільниця громади.

Глухівська міська рада



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости