Новость из категории: Інформація

ДО СЕРЕДИНИ СЕРПНЯ є час сплатити борги

Через борги населення КП «Глухівський тепловий район» ризикує не встигнути замовити необхідний об’єм газу за фіксованою ціною.
За інформацією директора теплорайону Миколи КОЛОШІ, станом на сьогодні, 14 липня, населення заборгувало за спожите тепло 5,1 млн грн.

Із 4,5 тис. споживачів борги є у 470 чоловік.
Ще близько 2 млн грн винні різні комерційні структури.
Щоб перейти з вересня місяця на угоди з новим постачальником газу (це буде ГК «Нафтогаз України») треба повністю розрахуватись із попереднім. Тільки тоді можна буде заключити нові угоди і замовити природній газ для категорії споживачів «Населення» за фіксованою ціною у 9,2 тис. грн за 1 тис. кубометрів. Це дасть змогу утримати тариф.
Комунальне підприємство наразі активно готується до опалювального сезону, зокрема, планово замінює зношені ділянки тепломереж, щоб уникнути втрат тепла. З 12 дільниць теплових мереж, де нема герметичності і над якими подекуди взимку танув сніг, 8 вже замінено сучасними енергоефективними трубами.
Паралельно триває процес заготовки дров, але перевести всі котельні міста на тверде паливо (щоб повністю убезпечитись від можливих перебоїв з газом) не можна. Крім того, на закупівлю дров теж треба кошти, які у підприємства відсутні. До речі, вартість деревини перевищує вартість природного газу для категорії споживачів «населення».
10071; Шановні жителі Глухова! Хто користується централізованим теплопостачанням і з різних причин має заборгованість за цю комунальну послугу, будь ласка, сплатіть борги до 15 серпня 2022 року.
128204; Уточнити інформацію про стан розрахунків можна у КП «Глухівський тепловий район» за адресою: м.Глухів, вул. Києво-Московська, 14
тел. (05444) 2-13-40
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости