Новость из категории: Інформація

Шановні жителі Глухівської громади! Інформуємо про реалізацію Програми підтримки сімей шляхом надання грошової допомоги міжнародною організацією «Save the Children Іnternational».

Виконавиця проєкту у Сумській області - ГО «Ліга сучасних жінок». Назва проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення базових потреб і потреб у захисті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні. Фаза 2».
 Реєстрація на отримання грошової допомоги від ГО «Ліга сучасних жінок» для фактичних жителів Глухівської громади відбудеться 7 березня о 10 годині у міському палаці культури.

Шановні жителі Глухівської громади! Інформуємо про реалізацію Програми підтримки сімей шляхом надання грошової допомоги міжнародною організацією «Save the Children Іnternational».

ХТО МОЖЕ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:
Сім’ї з 2+ утриманцями
Сім’ї з одним утриманцем і 1+ літнім членом сім’ї (60+)
Сім’ї з вагітними жінками або дітьми до 2 років
Жіночі одноосібні сім’ї
Сім’ї, які доглядають (зі спільним проживанням) за дітьми і не є їх основними опікунами
Сім’ї, житло яких було зруйновано / пошкоджено
Самотні особи, які мають інвалідність
Сім’ї з 1+ дитиною з інвалідністю
Сім’ї людей похилого віку (60+) з 1+ утриманцем
10071; Зверніть увагу на УМОВИ, які озвучені виконавцями проєкту:
9642;65039; Неотримання протягом листопада 2022 року – січня 2023 року грошової допомоги від Міжнародної організації «Save the СhildrenInternational» або іншої міжнародної організації;
9642;65039; Особиста присутність представника родини на реєстрації в громаді, підтвердження повідомлених даних про родину та факту надання згоди на обробку персональних даних (під час реєстрації на грошову допомогу).
На реєстрацію мати з собою паспорт, ідентифікаційний код (всіх членів родини), банківський рахунок (ІВАN), свідоцтва про народження дітей.
Телефон контактної особи: 066 832 72 20, Людмила Пономаренко.
Глухівська міська рада всіляко СПРИЯЄ реалізації даної Програми підтримки сімей, але не має можливості впливати на кількість відібраних до Програми, гарантувати виплату коштів тощо. Ці питання – виключно у зоні відповідальності ГО «Ліга сучасних жінок».


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости