Новость из категории: Статті

Капсули Vizir: швидкий і легкий спосіб для ідеально чистого прання

На нашому одязі часто з'являються плями. Видалити їх здається дуже складним завданням. Як позбутися бруду, захистивши одяг від вицвітання при високих температурах? Для цього чудово підходять капсули Vizir https://himopt.com.ua/ua/ctiralnie-poroshki/tabletki-kapculi-dlya-ctirki/vizir-ru, які можна придбати в магазині Himopt.

 

Історія та особливості бренду Vizir

Польський бренд Vizir завойовує серця споживачів своїми пральними засобами з 1992 року. Компанія пропонує звичні порошки та інноваційні засоби для прання. Vizir постійно вдосконалює свою продукцію.

Щоб задовольнити потреби споживачів, Vizir розробив революційну формулу тонкодисперсного прального порошку, який забезпечує кращу ефективність і результати. Завдяки унікальній технології засіб миттєво розчиняється при контакті з водою і запобігає утворенню розводів на одязі.

Інший продукт — капсули з гелем. Вони дуже прості у використанні, а їх склад дозволяє швидко виводити плями. Завдяки інноваційній конструкції мийні речовини вивільняються повільно, діючи з потрібною силою. Ви швидко та ефективно видалите плями з одягу, надавши їм свіжий аромат.

Тепер не потрібно хвилюватися про замочування, адже подушечки Vizir добре справляються з очищенням навіть найстійкіших плям без попереднього прання та додаткового полоскання.

Традиційну помаранчеву упаковку Vizir легко помітити в магазині. Втім, якщо ви хочете зекономити, краще замовляти пральні засоби онлайн в магазині Himopt.

Як використовувати капсули Vizir

Користуватися капсулами дуже просто: просто киньте подушечку в порожній барабан пральної машинки, покладіть брудний одяг і запустіть обрану програму.

Інструкція з використання капсул Vizir

Зручність і простота використання капсул для прання, безумовно, є їх великою перевагою. Просто дотримуйтесь кількох важливих правил:

  1. Одяг слід сортувати за кольором і відповідно до рекомендацій виробника щодо температури прання.
  2. Виберіть відповідний варіант капсул Vizir для кольорових речей чи білої тканини.
  3. Завжди кладіть капсулу на дно порожнього барабана пральної машинки. Завдяки цьому вона правильно розчиняється, оскільки знаходиться в прямому контакті з водою.
  4. Засипаємо речі в барабан. Оптимальне завантаження становить ¾ ємності.
  5. Встановіть відповідну програму та температуру, а потім увімкніть пральну машинку. Оболонка розчиняється вже при температурі 20 градусів.
  6. Після завершення циклу просто дістаньте білизну та насолоджуйтесь її бездоганною чистотою.

Капсули для прання ідеальні для любителів швидких і простих рішень. Вони надзвичайно зручні у використанні.

Які типи тканини можна прати за допомогою капсул Vizir

Капсули Vizir підходять для будь-яких тканин. Втім, є деякі правила, які допоможуть робити це безпечно для тканини. Основне правило — не поєднувати світлий і темний одяг. Білі речі, випрані разом з чорними, набувають сірого кольору. Також варто окремо прати червоні та яскраві тканини.

При 20–30 градусах перуть найделікатніші тканини, такі як вовна та шовк. При такій же температурі слід прати бавовняний і синтетичний одяг. Занадто велике перевантаження барабана пральної машинки спричиняє пошкодження волокон тканини. Білизна стає більш м’ятою, а пральні засоби погано виполіскуються. Якщо перете делікатні тканини, заповнюйте не більше ніж половину барабана.

Переваги використання капсул Vizir перед іншими пральними засобами

Використання капсул має багато переваг. Завдяки концентрованій формулі достатньо однієї подушечки, щоб випрати до 5 кг одягу. Пральна машинка не забруднюється, не засмічується, а одяг швидко стає чистим і приємно пахне.

У магазинах представлений великий вибір капсул для прання Візир. Ви можете знайти як маленькі упаковки на 14 подушечок, так і сімейні упаковки по 55 капсул. Кожна з них позначена як All in 1. Це означає, що склад працює аж у 5 сферах:

  • очищення;
  • видалення плям;
  • підсилення кольору тканин;
  • свіжий аромат;
  • розчинення оболонки вже при 20°C.

Капсули Vizir — ефективне рішення для прання. Гель всередині подушечки забезпечує ретельне та гігієнічне прання без утворення відкладень на тканинах та захищає кольори одягу.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости