Новость из категории: Статті

Ігровий і гарний: ТОП продуктивних ноутбуків в елегантному корпусі

Багато користувачів купують якісні ноутбуки, але мало хто зацікавлений у громіздкому пристрої, який складно носити із собою весь день. Розповідаємо про три лептопи, що поєднують невелику товщину і потужне «залізо».

ASUS ROG Zephyrus Duo 16

 

Ігровий і гарний: ТОП продуктивних ноутбуків в елегантному корпусі

Це ноутбук для тих, хто хоче отримати максимум. У гаджета є унікальна особливість: другий сенсорний екран під основним. Його можна використовувати для різних цілей: від виведення додаткової інформації про гру до запуску застосунків і віджетів. Це підвищує зручність та ефективність, а також створює ефект занурення в ігровий світ.

 

Але не тільки екрани роблять пристрій популярним. Він має відмінну продуктивність завдяки:

? процесору Intel Core i9-11900H;

? відеокарті NVIDIA GeForce RTX 3080;

? 32 ГБ оперативної пам'яті.

З таким арсеналом ви зможете запускати сучасні ігри на високих налаштуваннях і насолоджуватися плавною графікою.

У Eldorado.ua можна купити ноутбук із доставленням всією Україною. Використовуйте систему фільтрів, щоб відібрати моделі за ціною та характеристиками. Можна оплатити товар готівкою під час отримання або карткою на сайті. Доступна купівля гаджетів у розстрочку.

ThinkPad X1 Extreme Gen 5

 

Ігровий і гарний: ТОП продуктивних ноутбуків в елегантному корпусі

Це рішення розроблено для користувачів, які працюють із медіаконтентом: відео, фото, аудіо. У ноутбука екран з діагоналлю 15.6 дюйма, роздільною здатністю 4K і підтримкою HDR і Dolby Vision. Дисплей відображає яскраві та насичені кольори, високий контраст, що дає змогу працювати із зображеннями та роликами.

 

Ноутбук отримав достатньо потужності для оброблення медіафайлів:

? чип Intel Core i7-11800H;

? графіку GeForce RTX 3060 Ti;

? 16 ГБ ОЗП.

З такими характеристиками можна редагувати відео в 4K, створювати складні графічні проєкти та працювати з аудіоредакторами. Ноутбук оснастили швидким SSD-накопичувачем на 1 ТБ для високої швидкості завантаження та збереження файлів.

DELL XPS 17

 

Ігровий і гарний: ТОП продуктивних ноутбуків в елегантному корпусі

Універсальний гаджет для роботи та розваг. Особливість пристрою — екран із діагоналлю 17 дюймів, роздільною здатністю 4K і технологією InfinityEdge, яка робить рамки майже непомітними. Дисплей вирізняється яскравістю 500 ніт, чіткістю та природним перенесенням кольорів. Це робить його ідеальним для ігор, браузингу та перегляду відео.

 

Ноутбук характеризується високою продуктивністю завдяки процесору Intel Core i7-11800H, відеокарті RTX 3060 і 16 ГБ ОЗП. З такими параметрами ви зможете виконувати будь-які завдання: від роботи з офісними програмами до запуску вимогливих ігор.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости