Новость из категории: Статті

Як вибрати рюкзак: види та особливості конструкції

Рюкзак у своєму класичному вигляді був призначений для походів та перенесення вантажів. Але зараз ця заплічна сумка стала трендовим аксесуаром. На сайті компанії EXULT ви можете познайомитися з багатим вибором чоловічих та жіночих моделей. У нас представлені як класичні рюкзаки великого обсягу для транспортування вантажів, так і дизайнерські, варіанти з жорсткою спинкою і каркасом для дитини в школу, дорослому для повсякденного носіння.

Різновиди рюкзаків

Ці вироби зазнали змін, які торкнулися як зовнішнього вигляду, так і функціональності. Приступаючи до вибору, варто дізнатися про різновиди модного аксесуара, який уже багато років перебуває у тренді.

Ми пропонуємо такі різновиди сучасних рюкзаків:

  1. У вигляді сумки різної місткості та ваги. Ідеальні для шанувальниць класичного стилю. Такі моделі виготовляються з різних тканин, можуть додатково забезпечуватися декоративними вставками на лямках, логотипами, емблемами, виготовляються як з жорстким каркасом, так і з м'якою спинкою.
  2. Для юних дівчат, які обожнюють романтику, прекрасним вибором стануть легкі за вагою рюкзачки маленького розміру з квітковим, яскравим і життєрадісним принтом. Такі вироби зазвичай невеликі за розміром та підходять до будь-якого гардеробу.
  3. Великі рюкзаки з регульованими лямками та вентиляцією, що мають безліч внутрішніх відділень, зовнішніх кишень підходять людям, які ведуть активний, спортивний спосіб життя.
  4. Рюкзаки-мішки різного об'єму та навантаження, верх яких стягується на шнурок більше підходять підліткам. Наприклад, їх можна купити для дитини, яка займається у спортивній секції або використовувати для носіння шкільної зміни, фізкультурної форми.
  5. Міські молодіжні моделі різного навантаження, конструкції яких прикрашаються бахромою, яскравим принтом, аплікаціями. Такі вироби виглядають стильно та привертають увагу до прогулянки.
  6. Оригінальні варіанти з натуральної шкіри, які виглядають імпозантно та елегантно. Вони не мають вікових обмежень та підходять для повсякденного чи класичного образу.

Але просто купити собі рюкзак недостатньо. Це важливий аксесуар, конструкція, яка може доповнювати та вигідно підкреслювати одяг, загальний вигляд, але також він здатний зіпсувати уявлення про людину. Вся справа в умінні підбирати її з урахуванням її подальшого використання.

Корисні поради: як краще носити жіночий рюкзак

Ця зручна та практична річ вже давно стала невіддільною частиною жіночого та й чоловічого гардеробу. Сучасний модний рюкзак постійно видозмінюються, дизайнери пропонують різні форми його виконання, вигадуючи нові моделі та радуючи модниць. Але не забувайте про деякі правила, які рекомендують, як і де краще носити цей аксесуар.

Рюкзак буде доречно виглядати у таких ситуаціях:

  • для тривалих прогулянок підходять практично всі моделі з будь-якими кріпленнями;
  • для виїздів на пікнік або за місто краще брати місткі спортивні варіанти з вентиляцією та безліччю відділень;
  • міські моделі рюкзаків з посиленими кріпленнями також можна використовувати й при походах магазинами;
  • для повсякденного носіння під будь-який одяг перевагу слід віддати невеликому варіанту, виготовленому із замші, тканини або шкіри;
  • студентам та школярам краще підібрати велику за розміром модель із численними внутрішніми та зовнішніми кишенями, щоб вмістити всі папери, канцелярські предмети та підручники.

Рюкзаки – це модний та стильний аксесуар, але не скрізь він буде доречним. Наприклад, на ділову зустріч чи офіс він не підходить. Не забувайте, що такі моделі належать більше до вуличного стилю. Не варто брати їх у театр, на виставки, банкети, ресторани.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости