Чим хороший хліб від «Хлібосолоффу» (відео)
На початку жовтня біля педуніверситету відбулася рекламна акція малого підприємства «Хлібосолофф», відомому широкому загалу глухівчан своїми прекрасними хлібами. Втім, як з’ясувалося, асортимент його виробів куди ширший. «Хлібосолофф» на глухівському ринку працює сім років. Його власник Артур Мукучевич АМИРХАНЯН поінформував, що на його підприємстві випікають вісім різновидів хліба: «Селянський», «Солодовий», «Європейський» «День – ніч», «Колосок», «Круглий білий», а також класичні «цеглину» і батон. Найменувань здобних виробів ще більше – дев’ять: ватрушка, пиріжки з джемовою та маковою начинками, рулет і косичка з маком, плюшка з вишнею, рогалик зі згущеним молоком, батон та булочка з ізюмом.Незабаром підприємство реалізує комплекс заходів під умовною назвою «Гарячий хліб у руки». Він передбачає у кінцевому підсумку, що будь-хто, кожного дня після обіду, зможе придбати гарячий хліб від «Хлібосолоффу» у торгівельних мережах Глухова.
Вл. інф.
Поділитися в соціальних мережах:
Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter