Новина з категорії: ---

Підсумки апаратної наради під головуванням міського голови

31 липня міський голова Надія ВАЙЛО дала ряд доручень.
 Всім відповідальним особам вже за тиждень підготувати звіт про готовність до осінньо-зимового сезону. У громаді триває підготовка, але в умовах війни вона має бути в рази відповідальнішою, всі заплановані заходи треба провести вчасно.

Підсумки апаратної наради під головуванням міського голови

Зокрема, Н.Вайло акцентувала увагу та тому, що інфраструктура багато в чому буде залежати від успіхів нашої армії на фронті. «Ми всі прекрасно розуміємо, що чим гірше буде рашистам на лінії фронту, тим більше вони лютуватимуть. Ми не знаємо, чи будуть відключення електрики, тепла, води, але маємо максимально підготуватись до всього, поки ще є трохи часу», - підкреслила вона.

Підсумки апаратної наради під головуванням міського голови

?? У розрізі цього питання очільниця громади попросила всіх жителів вчасно сплачувати за воду, терміново погасити борги за тепло, адже комунальні підприємства мають готуватись до зими. 

? На контролі -  підготовка до евакуації жителів Білокопитівського старостинського округу. Особливо увага – до родин з дітьми.

? Триває робота з облаштування укриттів. 

? Про виплату компенсації за надання соціальних послуг на непрофесійній основі поінформувала начальник відділу прийому громадян УСЗН Надія ПОПИК. Станом на 31.07. 2023 року у Глухівській громаді такі послуги надають 50 осіб.

?? Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять земляків, які загинули у російсько-українській війні.


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини