Новость из категории: Новини

Підсумки апаратної наради 25,03,24

 Підсумки апаратної наради 25,03,24
На апаратній нараді з керівниками управлінь, відділів, комунальних установ і підприємств основні доручення міського голови Надії ВАЙЛО стосувались впорядкування територій, вивчення нормативної бази евакуації дітей та закінчення опалювального сезону.
Коротко про головне 
128310; Начальник управління ЖКГ Любов КУЛІНІЧ доповіла про перші результати весняного благоустрою у громаді, найближчі завдання і проблеми, в тому числі по сільським територіям.
Надія Вайло акцентувала увагу на якості виконаних робіт, координації усіх процесів і максимального використання ресурсів.

Підсумки апаратної наради 25,03,24

Зокрема, мова йшла про те, що у Глухові по кілька днів не вивозились з вулиць деякі купи сміття через проблеми з технікою у обслуговуючій компанії. «Це неприпустимо, не може вивезти оперативно «Зеленбуд» - залучайте інших, але місто має очищатись», - наголосила міський голова.
Щодо ремонту доріг, то найближчим часом у системі Прозоро мають виставитись послуги на ремонт вулиць Ціолковського і Київської у Глухові.
128310; Обговорювалось питання дострокового закінчення опалювального сезону. Тут треба зважити усі чинники, в тому числі і ризик великого навантаження на зранену енергосистему, коли люди у випадку похолодання будуть вимушені вмикати обігрівачі. Поміркованість і прорахунок ризиків у цьому питанні мають взяти верх над економією.
128310; Надія Вайло дала доручення вивчити нормативну базу і досвід примусової евакуації дітей. Зазначимо, що у кількох селах сусідніх з нами громад оголошено примусову евакуацію дітей. Глухівської громади поки це не стосується, але маємо бути готові, щоб у разі загострення ситуації надати допомогу родинам з дітьми у найближчих до кордону селах
128310; Щодо безпекової ситуації, то за інформацією військових вона стабільна. Загрози масштабного наступу нема, але постійно є небезпека обстрілів, ракетних ударів тощо.
128310; Начальник юридичного відділу Сергій БОРИСЕНКО ознайомив із змінами у законодавсті.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих, земляки-глухівчани згадуються поіменно.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости