Новина з категорії: Статті

Гарячий тренд літа-2024: білі прозорі сукні

Справжнім маст-хевом жіночого гардеробу для літа-2024 є сукні. Вони в моді і представлені великим різноманіттям моделей. Проте серед них можна виокремити одну, яка дійсно є головним трендом – це біла напівпрозора сукня. Звісно, таке вбрання потребує вміння правильно його носити та комбінувати з іншими предметами гардеробу. Інакше про стильний образ можна забути. Ось про це ми і поговоримо далі.

Критерії вибору

Далеко не кожна біла сукня з напівпрозорого матеріалу виглядає трендовою. Тому варто детально вивчити риси, які мають бути їй притаманні. Їх кілька:

  • багатошаровість. Цей ефект може утворюватися за рахунок використання кількох шарів тканини чи широких оторочок;
  • мереживо. Воно має бути присутнім як в якості декору, так і в якості основного матеріалу;
  • вільний крій. Неважливо, максі, міді чи міні сукня, в сучасному стилі чи в бохо, головне, щоб вона була трохи вільною. Хоча, в колекції Dior цього літа біла сукня – силуетна, проте вона має високу горловину і виконана з плісированої тканини, яка все ж створює трохи об’єму.

Тканина, до речі може бути будь-якою: шифон, мереживо, сітка. Також може бути будь-якою і ступінь прозорості матеріалу. Для дівчат, які не наважуються надягти прозоре вбрання теж є рішення – купити сукню жіночу з легких тканин з прозорими вставками – з сітки чи мережива. Виглядають вони більш стримано, проте підтримують тренд.

Зараз розповімо з чим можна поєднати білу напівпрозору сукню так, щоб виглядати дійсно стильно.

Поради щодо вибору матеріалу

Напівпрозору білу сукню купити можна з різних тканин. Серед модних варіантів:

  • шифон;
  • сітка;
  • мереживо.

Але носити їх треба по різному. Залежить це від ступеню прозорості матеріалу. Якщо сукня складається з кількох шарів шифону, то хоч і зберігається принцип напівпрозорості, але все ж одяг не просвічується або просвічується мінімально.

Інша справа – сукні з сітки. До речі, цей матеріал зберігає актуальність ще з минулого сезону. Носити білі сукні з сітки ми звикли здебільшого на пляжі, але сьогодні такий варіант підійде і на кожен день. Головне – підібрати одяг під низ. Це можуть бути топ та шортики чи спідничка з трикотажу. Причому колір теж може бути світлим, але може бути і контрастним – чорним, синім, синім тощо. Звісно, в офіс в такому вбранні не підеш, проте загалом не підеш туди в прозорому вбранні, проте для прогулянок по місту, побачень та відпочинку – це ідеальна стильна комбінація.

Мереживо в якості матеріалу часто використовують для створення суконь в стилі бохо, який сьогодні теж переживає бум популярності. Таке вбрання ніжне, жіночне, елегантне та досить акцентне. Але краще все ж підібрати щось під низ, аби яскравий акцент не перетворився в епатаж. Піддіти під таке вбрання теж можна топ, шортики чи спідницю, або коротку сукню з трикотажу.

Види взуття

Звісно, влітку, коли надворі спека, хочеться підібрати також легке взуття. Тим більше це важливо для білої напівпрозорої сукні, аби не віднімати увагу від головного елементу образу і при цьому гармонічно його доповнити. Ловіть ідеї:

  • кросівки. Для такої легкої сукні вибирайте і відповідні кросівки. Краще оберіть текстильні кросівки, охайної форми на невисокій підошві. Колір – на власний розсуд, тим паче, що сьогодні чітко намітився тренд повернення в моду кольорових снікерсів;
  • босоніжки. Це можуть бути моделі на низькому ходу або невеликих широких підборах. Головне, щоб вони були не дуже масивні і легкі;
  • в’єтнамки. Цей варіант підійде для відпочинку. Проте від таке взуття сукню теж треба вибирати відповідну, краще щось по типу пляжного вбрання.

Головне пам’ятайте, що в моді легкість, тож намагайтеся і взуття підібрати тендітне.



Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини