Новина з категорії: Статті

Як вибрати чоловічу сумку за розміром

Як вибрати чоловічу сумку за розміром

Виробники випускають багато видів сумок, які потрібні кожному чоловіку. Аксесуари бувають різних фасонів, розмірів та призначення. В цьому легко впевнитись, якщо роздивитись колекції брендів Tumi, Kenzo, Bally, Maison Margiela та інших. Перш ніж купити сумку чоловічу, варто визначитися з її розміром. Складіть список найнеобхідніших речей — і виберіть модель залежно від цього.

Клатч — стильний малюк

Якщо раніше це був суто жіночий аксесуар, то згодом його переваги оцінили й чоловіки. Сумка успішно заміняє гаманець, а окрім грошей, в неї помістяться:

  • особисті документи;
  • телефон;
  • платіжні картки;
  • ключі;
  • вологі серветки.

Середня довжина клатчу складає 20 см, висота — 15 см, а ширина — 5 см. Звісно, залежно від моделі, ці параметри можуть змінюватися, але не більше, ніж на пару сантиметрів.

Портфель — діловий партнер

Для офісних співробітників такі класичні сумки продовжують залишатись актуальними. Сучасні моделі набули додаткового відділення для гаджетів, а деякі можуть трансформуватися у сумку або рюкзак.

Портфель — оптимальний варіант для ноутбуків, тек з паперовими документами, канцелярського приладдя та особистих речей. Середні параметри таких моделей — 30 х 40 х 10 см з невеликим відхиленням в той чи інший бік.

Месенджер — ефективний менеджер для речей

На відміну від портфеля, основне призначення цієї сумки — переноска планшета або ноутбука діагоналлю не більше 10 дюймів. Також вона оптимальна для зберігання паперових документів, книг або зошитів форматом до А4. В кишенях можна розмістити канцтовари, телефон, гроші, особисті документи.

Через свою компактність месенджер популярний у офісних співробітників молодшої та середньої ланок, студентів та підприємців. Перед купівлею сумки варто врахувати, чи достатньо для розміщення речей приблизних розмірів 33 х 29 х 6 см.

Наплічник — міцний помічник

Міські рюкзаки можуть бути різними за параметрами. Середній розмір, зручний для носіння, — це 40 х 30 х 10 см. В такий виріб поміститься ноутбук діагоналлю 15 дюймів, а також ще залишиться багато місця для інших речей.

Також місткість цієї сумки вимірюють у літрах. Для повсякденного носіння достатньо моделі обсягом до 15 л, але за великої кількості речей можна купити рюкзак на 25 л. Більші вироби призначені для подорожей.

Також під час вибору сумки бажано враховувати її вантажопідйомність. Адже однакова за розмірами модель з легкого текстилю та міцної шкіри здатна витримати різну вагу.



Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини