Новость из категории: Культура

Вечір ліричного настрою у Дунайці

Чоловік стає на коліна тільки в трьох випадках: щоб напитися із джерела, зірвати квітку для коханої і щоб вклонитися матері. І саме жінкам, матерям був присвячений вечір ліричного настрою " Доле моя жіноча, ми просимо літа без осені" який провели працівники культури села Дунаєць з учасниками клубу за інтересами " Розрада" Ведучі вечора завідувач бібліотекою та спеціаліст по роботі з молоддю задушевними словами звернулися до жінок, матерів, які дають життя дитині, подякували за терпіння, за турботу, за материнську любов.

А потім до цих привітань приєдналися учасники художньої самодіяльності Володимир Коваль, Ігор Печений та Сергій Саршаєв. Голова ветеранської організації села учасник клубу Василько В. Є. привітав жінок зі святом побажав їм здоров’я, щастя і мирного неба над головою. До нього приєднався вчитель - пенсіонер Гребельний В. А.

А потім ще довго лунала задушевна розмова,цікаві розповіді, і звичайно лунала задушевна пісня. Учасники клубу розійшлися щасливі і задоволені. Залишилися лише гарні спогади про цю зустріч.
 
А. П. Пинчук - завідувач КЗ " Сільська бібліотека" Дунаєцької сільської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости