Новость из категории: Новини / Події

В Глухові дві «лже-продавчині» меду обікрали пенсіонерку

Під приводом продажу дешевих продуктів дві невідомі жінки обікрали 79-річну глухівчанку на майже сім тисяч гривень. Поліція вже розпочала пошук зловмисниць в рамках відкритого кримінального провадження.

В Глухові дві «лже-продавчині» меду обікрали пенсіонерку

До чергової частини Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя однієї з багатоповерхівок міста. Чоловік повідомив, що з квартири його 79-річної сусідки вийшли дві жінки, які видались йому підозрілими.

Для перевірки інформації за вказаною адресою виїхали правоохоронці. Виявилось, що дві невідомі жінки під приводом продажу продуктів харчування обікрали стареньку майже на сім тисяч гривень.

За словами потерпілої, жінки пропонували купити мед, олію та цукор за низькою ціною. Старенька погодилась. І коли вона впустила жінок до своєї оселі, аби з ними розрахуватись, одна відволікала бабусю своїми розмовами, а інша швидко знайшла схованку пенсіонерки та забрала звідти всі заощадження. До того ж, замість меду в банці виявилась рідина невідомого походження.

В рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України працівники поліції ведуть пошук зловмисниць та звертаються до громадян із застереженням, не впускати до своїх помешкань невідомих людей та не погоджуватись на різні пропозиції щодо придбання товарів чи послуг від невідомих громадян за підозріло низькими цінами. Якщо ж вам відома будь-яка інформація, що допоможе слідству у встановленні місцезнаходження зловмисниць, повідомте про це до Глухівського відділу поліції за телефоном 2-20-15 або, зателефонувавши на «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости