Новость из категории: Статті

Новорічний майстер-клас

17 грудня в читальній залі Глухівської районної бібліотеки в КіноКлубі «Естет» не тільки переглядали Різдвяний фільм, а і виготовляли новорічні іграшки з фетру. Майстер – клас провела чудова майстриня Наталія Галагуцька. Деякі свої роботи вона представила на стенді. Тут і Різдвяний вінок, який їй наснився і вона вранці вже зайнялась його виготовленням; тут і дзвіночки, які ожили в вигляді лялечок; і пряниковий чоловічок, і собачки - символ наступного 2018 року, і олені, і будиночки, і ангелочки, і чобітки…

А ще Наталія Григорівна майстриня по валянню з вовни. ЇЇ вироби – просто диво: капці, рукавички, оригінальні шарфи, берети. І вона не зупиняється на досягнутому – тепер на черзі – модне пальто із вареної вовни! Всі, хто прийшов на майстер – клас, вибрав собі до душі іграшку, Наталія допомогла зробити викройки – і творчий процес розпочався: голка, нитки, синтепон, бісер, мереживо, клей… Ніби в багатьох і однакова новорічна прикраса на ялинку- але кожен добавив якусь свою родзинку – і все виходить по-різному!

Настрій у всіх чудовий, атмосфера позитивно - чарівна, всім хочеться Нового року, Різдва Христового, казку…, дива. Нехай же все буде добре в наступному році і всі задумані мрії здійсняться!
 
Ніна Шубнікова, бібліотекар Глухівської ЦРБ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости