Новость из категории: Новини

Новини коротко

Гуманітарка для центральної рай лікарні

Глухівська ЦРЛ отримала в якості гуманітарної допомоги від об'єднання церков п’ятидесятників Сумщини лікарняне ліжко, 20 милиць та десяток ролаторів на колесах. Все це розподілене між терапевтичним, хірургічним, неврологічним, травматологічним та приймальним відділеннями.

Вл. інф.

Диверсія проти обласного депутата

Анонімні зловмисники вимазали зеленкою вітальний бігборд депутата Сумської обласної ради, нашого земляка Андрія БОЖКА. Декількома днями раніше у його будинок жбурляли «коктейлі Молотова» ..

За інформацією xpress.sumy.ua

Наших ялинок – найбільше з усіх

Глухівський державний Лісгосп реалізував найбільшу кількість – 6 тисяч - ялинок з загального обласного «дожинку» в майже 51,5 тис. новорічних деревець. Загалом лісові господарства Сумщини заробили на ялинках 2,3 млн. грн.

За матеріалами sumylis.sumy.ua

Напад хижака неподалік

У Коропському районі, неподалік Кролевеччини та Глухівщини, вовчиця напала на місцевих мешканців. Як повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби Чернігівщини, дику хижу тварину знищили, разом з собакою та котом, які з нею контактували, а жертви нападу отримали кваліфіковану медичну допомогу. На Глухівщині виводок вовків спостерігали влітку, поблизу Шалигиного.

Вл. інф.+ 05453.com. ua



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости