Новость из категории: Новини / Новини з відео

Бізнесове навчання: партнерство з Німеччиною (відео)

До Глухова завітали представники проектного офісу Німецького Товариства Міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні, в числі яких була його керівниця Світлана СТЕПАЩЕНКО, й експерт Євген КЛІСЕНКО. Їх зустріли голова райдержадміністрації Вікторія СОКОЛ, та її заступник Олексій САВИЦЬКИЙ. Серед іншого, відбулася й презентація Програми «FIT FOR PARТNERSHIP WITH GERMANY» для представників малого і середнього бізнесу Глухівщини, навчальних закладів. Присутніх ознайомили з актуальними питаннями й проблемами розвитку німецької економіки, українсько-німецьких відносин. Особливу увагу приділили розгляду умов участі у згаданій Програмі.

А ще команда візитерів та голова об’єднання випускників програми в Сумській області Олексій НАЗАРЕНКО зустрілися зі своїми глухівськими, так би мовити, однокашниками. Ті поділилися своїм враженням від навчання у Німеччині, розповіли, як те вплинуло на їхній бізнес, та поділилися планами на майбутнє. Все було дуже цікаво. Певні молоді глухівські бізнесмени вже довідалися про візит, який ми висвітлюємо.
 
Той, хто зацікавився проектом, і потребує додаткової інформації, може звернутися до відділу економічного розвитку сільських територій, промисловості та інфраструктури Глухівської районної державної адміністрації,за адресою: Глухів, вул. Києво-Московська, 43, зателефонувати: (код 05444)2-40-70.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости