Новость из категории: Статті

КАНДИДАТИ У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ ПО 159-МУ ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ АНАНЬЄВ ОЛЕКСАНДР ВАЛЕРІЙОВИЧ ТА ШЕВЧЕНКО ДМИТРО СТАНІСЛАВОВИЧ

Шановні виборці, дорогі земляки! Мене звуть Олександр Ананьєв. Я народився, зростав і живу поруч з вами. Я завжди мріяв бачити рідну Сумщину не депресивним регіоном, який мешканці залишають у пошуках кращого та простішого життя, а успішним краєм, де захоче жити і працювати місцева молодь та куди їхатимуть з інших куточків України. Але так само, як і кожен з вас, я бачу те, що двадцять вісім років відбувається у нашій країні. Корупцію, кумівство, некомпетентність місцевих чиновників знаємо з власного досвіду.

Але ж про зміни ми мріяли під час Революції Гідності, де я став бійцем «Самооборони Майдану», за справедливість воюємо на Донбасі, де добровільно служив і я у складі 95 десантно-штурмової бригади. Тепер маємо історичний шанс змінити владу через законні вибори. Саме тому я вирішив балотуватися у народні депутати від 159-го виборчого округу - не заради власних амбіцій, а для того, щоб якісно оновити владу. І саме заради досягнення цієї мети я проголошую про підтримку висуванця від президентської партії «Слуга Народу» ДМИТРА ШЕВЧЕНКА, який також є гідним кандидатом та за підтримки Президента України має найбільше шансів перемогти та нарешті подолати двадцятирічне замкнене коло панування олігархів та корупціонерів на півночі Сумщини. Дмитро Шевченко народився 27 лютого 1977 року в селищі Свеса Ямпільського району Сумської області.
 
Має активну проукраїнську позицію і прагнення розвивати наш регіон. Дмитро займався підприємницькою діяльністю, створював нові робочі місця, боровся зі старою корумпованою владою, сприяв втіленню проєвропейських реформ, працював в напрямку децентралізації і створення об'єднаних територіальних громад. Детальніше про Дмитра Шевченка можна прочитати на сайті https://159.sluganarodu.ua/ Я закликаю вас прийти 21 липня на виборчі дільниці та бути пильними, оскільки опоненти вже зараз реалізовують сценарії для маніпулювання результатами виборів, зокрема були зареєстровані технічні кандидати зі схожими прізвищами та біографіями. Сьогодні загрози внутрішні для нас не менш небезпечні за загрози зовнішні. Доля дарує нам шанс змінити історію нашого краю та нашої країни та спільними зусиллями якісно оновити владу.
Скористаймося цим шансом разом!
 
Розміщено на правах політичної реклами


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости